Det nye hit i USA: Den omvendte Red Bull

”Drank” er navnet på en ny populær sodavand i USA. Den gør dig søvnig og sløv.

Foto: www.drankbeverage.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Har du fået nok af søvnløse nætter efter indtagelsen af for mange energidrikke som Red Bull eller Cult Shaker, så har en amerikansk iværksætter måske svaret til dig.

Peter Bianchi er manden, der står bag en ny sodavand på det amerikanske marked, hvor salgstallene eksploderer i disse måneder. Han har netop fået en kontrakt med 7-Eleven i hele USA, et klart tegn på at man har fat i noget af det rigtige.

Navnet er ”Drank” som groft sagt er det stik modsatte af en energidrik.

”Vi ville give travle folk noget at drikke i løbet af dagen. Noget, der kunne få dem til at slappe af, skrue ned for tempoet - og et alternativ til at skulle drikke fra en gammel flaske gin gemt væk i skuffen, ” siger Peter Bianchi ifølge fpn.fk.

Drinken indeholder ifølge selskabet Innovative Beverage vigtigst af alt melatonin, der benyttes i sovemedicin og ofte bruges mod jet-lag, en smule baldrian-rod, der burde virke mod rastløshed, søvnløshed og kroniske smerter, samt hyben, der skulle rumme gode mængder c-vitamin og dulme alt fra stress til diarre.

Eksperter er dog skeptiske over for den nye drik, selvom den er fuldt ud lovlig.

Endnu er drikken ifølge jp.dk dog ikke på vej til Europa, men selskabet bag den nye drik har allerede meldt ud, at det på sigt er planen.

 
Fik du læst:

Her er de ti værste kaloriebomber

Her er de ti mest usunde snacks

Gourmetkok: McDonalds er bedre end mig