Desirée drejede bordet 180 grader - med stor succes

Talent 100: Desirée Kjær Ballegaard, 32, CEO og founder, Financial Confidence

Foto: Pr-foto
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kategori: Økonomi og finans

Desirée Kjær Ballegaard blev bankrådgiver i en alder af kun 22 år, hvor hun havde ansvaret for 400 familier. Ti år senere lever hun stadig af at hjælpe mennesker med at få deres økonomi på ret køl, men hun gør det som selvstændig i sit firma Financial Confidence. Her rådgiver hun ved bl.a. boligkøb, pension og investering.

»Jeg har i min karriere været i corporate-virksomheder, og det har jeg været glad for. Men en dag tænkte jeg, at jeg måske skulle dreje bordet 180 grader og hjælpe kunderne der, hvor de er, i stedet for at lade det handle om profit for investorerne,« siger hun og fortsætter:

»Det har for mig været den helt rigtige og bedste beslutning, jeg har taget på min karrierevej. Du vokser og udvikler dig af opgaven samt ansvaret, specielt når du selv står bag roret og skal sætte kursen.«

John Norden kender Desirée Kjær Ballegaard fra Copenhagen Fintech og ifølge ham, er hun både dedikeret og modig:

»Der er behov for, at flere kvinder laver løsninger inden for den finansielle verden, hvor der er mange mænd. Det vil andet lige skabe mere ligevægt. Derfor er det, Desirée gør, så forfriskende,« siger han.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.