Derfor skal du blive internet-iværksætter

Mange iværksættere satser på internetbaserede forretninger. Her kan du læse fem gode grunde til, at internetverdenen kan være et godt sted at starte som iværksætter.

Læs mere
Fold sammen

3. Adgang til viden

På internettet kan der på rekordtid hentes masser af gode råd, viden og tip til, hvordan man bedst klarer forskellige udfordringer.

Der findes adskillige blogs, netværk, nyhedssites og andre informationskanaler, som fokuserer både på iværksætteri og det at skabe en internetbaseret forretning, ligesom internettet bugner af værktøjer og forskellige typer af software, som kan erhverves for en meget lille omkostning eller helt gratis.

- Selvom du sidder alene på dit hjemmekontor, så er der enormt mange, der er klar til at hjælpe og støtte op omkring det, du laver. Internetbranchen er præget af en kultur, hvor enormt meget viden sidder løst på folk i forhold til andre brancher, hvor man holder den tættere ind til kroppen, fordi man frygter at dele for meget med konkurrenter, siger Christian Schwarz Lausten, der er partner i innovations- og konsulentvirksomheden Seismonaut, der blandt andet rådgiver i brugen af internettet og nye medier.