Derfor skal du blive internet-iværksætter

Mange iværksættere satser på internetbaserede forretninger. Her kan du læse fem gode grunde til, at internetverdenen kan være et godt sted at starte som iværksætter.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

2. Køb dig ind

I disse bliver mange virksomheder sat til salg - enten på grund af den verserende finansielle afmatning som har sat flere virksomheder under pres, eller fordi ejeren simpelthen har besluttet sig for at rykke videre i sit arbejdsliv. Det betyder, at der er gode muligheder for at købe sig ind på markedet eller udvide sine aktiviteter - også for internet iværksættere.

Sådan lyder det fra Nicolai Frisch, direktøren for iværksætter-netværket Amino, der også står bag en virksomhedsbørs.

- Iværksættere har gode muligheder for at købe sig ind på attraktive niveauer. Der bliver solgt rigtig mange virksomheder nu - og der er mulighed for at opnå en god pris, fordi sælgerne gerne vil videre, siger Nicolai Frisch.

Aminos virksomhedsbørs har ifølge Nicolai Frisch allerede solgt fem virksomheder for i alt otte millioner kroner de første dage i 2009. Og det svarer til antallet af handler i hele tredje kvartal i 2008.

- Der er en høj aktivitet - og det er både webshops og små softwarevirksomheder, som kan være attraktive for nye iværksættere eller dem, der ønsker at udvide deres eksisterende forretning, siger han.