Dennis Nørgaard

Dennis Nørgaard økonomi Talent 2016 Fold sammen
Læs mere

Talknuser med mennesket i fokus

Dennis Nørgaard har mere end seks års ledererfaring, selv om dåbsattesten blot siger 1984. De første lederskridt tog han som chefcontroller siden regnskabschef hos Fujitsu. I dag er han leder af Group Controlling i A.P. Møller – Mærsk med ansvar for, at finansielle data rapporteres korrekt og rettidigt.

»Forretningen er kompleks, og vi joker lidt med, at der ikke findes den regel, som vi ikke berører. Men det, der driver mig mest, er mine passionerede og intelligente kolleger,« siger Dennis Nørgaard.

Dennis Nørgaards tidligere leder, Kenneth Eintoft, understreger, at det er den unge leders menneskelige egenskaber, der får ham til at skille sig ud fra mængden.

»Regnskabsfolk finder ofte den tekniske del af opgaven mest interessant. Dennis er også god til at give folk en god arbejdssitua­tion. Han har det sjovt på arbejde, og det smitter. Samtidig er han god til at holde snuden i sporet,« forklarer Kenneth Eintoft, der erindrer Dennis’ begyndelse i jobbet, som faldt midt i et årsregnskab:

»Det klarede han godt, men jeg synes, at han sidder i en bedre position i dag, hvor han har mere fokus på forståelsen af tallene og mere kontakt med forretningsenhederne.«

Dennis Nørgaard

31 år, Head of group controlling, A.P. Møller – Mærsk A/S

2007: Revisor, Ernst & Young

2011: Regnskabschef, Fujitsu A/S

2012: Cand.merc.aud,, CBS

2013: Head of group financial reporting, A.P. Møller - Mærsk

2014-: Head of group controlling, A.P. Møller – Mærsk