Deniz Patilovski

Deniz Patilovski, økonomi, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

CFO og direktør i egen forretning

Deniz Patilovski er formentlig den eneste 26-årige dansker, det har været forundt at lave kvartalsregnskaber til verdens største børs, New York Stock Exchange. Dog i samarbejde med sin chef, LiqTechs daværende CFO og nuværende CEO, Søren Degn.

»Børsregnskaberne til det amerikanske marked er ekstremt komplicerede og absolut det sværeste, jeg har været med til at lave,« forklarer Deniz Patilovski.

Som økonomiansvarlig for den danske techvirksomhed Liqtech skulle man ellers synes, at Deniz Patilovski har rigeligt at se til. Men den unge komet har ved siden af jobbet holdt kog i sin egen revisionsforretning, SUMM, som drives med en anden revisor samt nogle ansatte.

»Vi laver regnskab, bogholderi, løn, økonomistyring og så videre. Vi agerer altså CFO for mindre virksomheder. Ledelse interesserer mig meget. Og med egen virksomhed er det noget, jeg gerne vil videreudvikle,« siger han.

Et af de udviklingsmål kunne være at passe bedre på sig selv, hvis man spørger Søren Degn, CEO for LiqTech International.

»Det kræver lidt at udfylde et job her, have eget firma samt færdiggøre cand.merc.aud. ved siden af. Så der kunne være udviklingspotentiale i at passe på, at han ikke tager munden for fuld,« mener Søren Degn, som ellers uddeler mange lovord om sin unge CFO.

Deniz Patilovski

26 år, CFO, LiqTech International

2008: Revisor, Revisam2000

2010: Revisor, Crowe Horwath Danmark

2012-: Regnskabschef senere CFO, LiqTech International A/S

2012-: Direktør i SUMM