De sidder i bestyrelsen for Nordic Tankers

Mogens Buschard:

Formand. Cand. jur. og aktiv deltager i en lang række investeringsprojekter. Medlem af adskillige bestyrelser og formand for Difko 47 siden 2005. Valgt i Frederiksborg Amt. Formand for Nordic Tankers siden 2005.

Tage Bundgaard:

Næstformand. Tidligere direktør for bl.a. Maersk Contractors og Maersk Tankers. Medlem af bestyrelserne for bl.a. Viking Supply Ships A/S og Ocean Rig ASA. Medlem af bestyrelsen for Nordic Tankers siden december 2006.

Uffe Jacobsen:

Cand. polit. med selvstændig rådgivningsvirksomhed. Tidligere formand for bestyrelsen for Dansk Investeringsfond A/S. Medlem af Difko 47´s bestyrelse siden 1990 og valgt i København og på Frederiksberg. Medlem af bestyrelsen for Nordic Tankers siden 2005.

Asger Degn:

Bankrådgiver og selvstændig virksomhed med ejendomsudlejning. Medlem af repræsentantskabet i Difko 47 – valgt i Vejle Amt. Medlem af bestyrelsen for Nordic Tankers siden 2006.

Poul Erik Andersen:

Civilingeniør og IT-konsulent. Medlem af bestyrelsen for Difko 47 siden 2005 – valgt i Københavns Amt. Medlem af bestyrelsen for Nordic Tankers siden 2005.

Kurt Bjørndal;

Journalist, managementuddannelse, direktør og partner i kommunikations- virksomhed. Medlem af repræsentantskabet i Difko 47 – valgt i Ribe Amt. Medlem af bestyrelsen i Nordic Tankers siden 2006.

Søren Halsted:

Tidligere administrerende direktør for Clipper Gruppens kommercielle hovedsæde i København. Formand for Clippers danske holdingselskab Clipper Group A/S. Medlem af bestyrelsen for Nordic tankers siden december 2006.

Kilde: www.nordictankers.dk