De mest homo-venlige virksomheder

Det internationale handelskammer for bøsser og lesbiske har kåret verdens bedste virksomheder inden for ligestilling af homoseksuelle. Det var et britisk teleselskab, der løb med sejren, men se her, hvem der ellers var med i opløbet.

TNT Express postsortering. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jacob Langvad Nilsson
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tyskerne er også ligestillede
Tyske SAP var også blandt de virksomheder de kandiderede til den mest ligestillede. Der er ingen danske virksomheder med i indekset, men alle er velkomne til at deltage i næste års udgave - så længe selskabet er til stede i mindst tre lande og har mindst 10.000 ansatte.

SAP. Eneste tyske koncern på listen. Den har 51.500 ansatte i 60 lande. Verdens førende udbyder af software til virksomheder. Koncernen leverer SAP-applikationer til virksomheder i mere end 120 lande. Alt fra specifikke løsninger, der henvender sig til små og mellemstore virksomheders behov til hele programpakker til globale virksomheder.

TNT Express. Den tredje hollandske koncern på listen. Den har 160.000 ansatte i 96 lande. Koncernen arbejder med ekspres forsendelser fra virksomhed til virksomhed over hele verden.

UBS AG. Den anden finansielle koncern på listen. Koncernen har små 80.000 ansatte i 41 lande. UBS operere i Danmark, men har ikke direkte kontorer her i landet. Koncernen har derimod kontor i Stockholm.