De mest homo-venlige virksomheder

Det internationale handelskammer for bøsser og lesbiske har kåret verdens bedste virksomheder inden for ligestilling af homoseksuelle. Det var et britisk teleselskab, der løb med sejren, men se her, hvem der ellers var med i opløbet.

Foto: Capital Photos.
Læs mere
Fold sammen
Medicinalkoncernerne blandede sig også i kapløbet
Merk & Co. Inc. Amerikansk medicinal og bioteknologisk virksomhed. Koncernen har 55.200 ansatte i 79 lande. MSD udvikler, sælger og markedsfører lægemidler til behandling inden for mange forskellige sygdomsområder. Det drejer sig blandt andet om gigtsygdomme og forhøjet blodtryk.

Novartis Pharma AG. Den kendte medicinal koncern med hovedsæde i Schweiz. Koncernen udvikler og markedsfører en bred vifte af lægemidler og produkter mod forskellige sygdomme. I Danmark tilbydes et stort sortiment gennem afdelingerne Pharma, Håndkøbsmedicin, Animal Health, Sandoz og Ciba Vision.

Royal Philips Electronics. Det hollandske firma, som alle med bare en smule interesse for hifi kender. Koncernen har 116.000 ansatte i 57 lande. Koncernen udbyder dog langt mere end hifi. Den er i dag et konglomerat med et væld af produkter inden for blandt andet sundhed og sygepleje, lys og livsstil.