De har fået nyt job

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Microsoft Danmark

Martin Rossen, 33 år, er ansat som ny kommunikationsdirektør i Microsoft Danmark. Han kommer fra en stilling som partner og kommunikationsrådgiver i Radius Kommunikation. Tidligere var han afdelingschef for public affairs og samfundskommunikation i TDC. Desuden tiltræder Anders Langvad-Nielsen som marketing communication manager i Microsofts centrale marketingafdeling. Han har arbejdet for Microsoft siden 2004.

Carlsberg Danmark

Jan Hertz, 39 år, er tiltrådt som ny marketingdirektør i Carlsberg Danmark. Han kommer fra en stilling som commercial director for den vesteuropæiske region. Han kom til Carlsberg i 1995 og har bl.a. været marketingansvarlig i det russiske bryggeri Vena og i Carlsberg Malaysia.

Burmeister & Wain Energy

Roberto Testa, er udpeget som ny administrerende direktør for Burmeister & Wain Energy. Han har hidtil været ansat i moderselskabet, og han afløser Finn Normann Christiansen, der har ønsket at fratræde efter 35 år i virksomheden.

Handytankers

Henrik Ramskov, er udpeget som administrerende direktør for Handytankers, der er 50 procent ejet af Maersk Tankers. Han er tidligere direktør for Maersk Logistics.

Forbrugerstyrelsen

Tanja Franck, 37 år, tiltræder 1. januar som ny direktør for Forbrugerstyrelsen. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef for ledelsessekretariatet i Beskæftigelsesministeriet. Hun er tidligere ministersekretær i samme ministerium og har bl.a. også arbejdet i Finansministeriet og Røde Kors.

Energi Fyn

Bent Agerholm, er tiltrådt som ny koncern­chef for Energi Fyn. Han er hidtidig vicekoncernchef og afløser Arne Clausen, der trækker sig pga. sygdom. Christian Janner bliver ny vicekoncernchef.

LG Electronics

Bjørn Ove Drabløs, tiltræder 1. januar som ny COO i LG Electronics. Han kommer fra Procter & Gamble i Norge, hvor han var administrerende direktør. Tidligere har han været ansat i Gillette Group og hos Braun, først som salgschef og siden som administrerende direktør.

JKL får ny direktør i Danmark

Ditte Kirstein Brammer, 36 år, er tiltrådt som administrerende direktør for rådgivningsvirksomheden JKL i København. Hun har tidligere bl.a. været ansat i Mc­Kinsey & Co. og i Copenhagen Consulting Company. Hun afløser Mads Madsen, der er tiltrådt som kommunikationsdirektør i Novozymes.

Affecto

Lani Bannach, 49 år, er tiltrådt som direktør for risk management hos Affecto. Hun har erfaring som topchef fra en række internationale virksomheder i den finansielle sektor, herunder den schweiziske bank UBS, hvor hun var direktør for global liability risk control.

NKT

Anne Schoen, 52 år, bliver ny kommunikationschef i NKT Holding. Hun er i dag seniorrådgiver i kommunikationsvirksomheden Kreab og har 10 års ledererfaring fra bl.a. DR TV og Ingeniørforeningen. Hun skal afløse Inger Jessen, der går på pension i april 2009.

Venture Cup

Tine Thygesen, er tiltrådt som direktør for Venture Cup, der er universiteternes fælles iværksætterprojekt. Hun er netop vendt hjem fra Australien efter at have solgt sin egen virksomhed. Tidligere har hun bl.a. arbejdet i finansverdenen i London. Derudover er tidligere regionsleder i Syddanmark Michael Bark udnævnt til ny regionsleder i København.

Recall Danmark

Kenneth Norre, 42 år, er tiltrådt som ny administrerende direktør for dokumenthåndteringsvirksomheden Recall, der er en del af Brambles Group. Han har siden 2006 været finance manager i virksomheden, og han afløser Jens Poul Madsen, der bliver ny landechef for Recall i Tyskland.

ESNation

Henrik Stampe, 51 år, er tiltrådt som CEO og administrerende direktør for det danskbaserede gaming community ESNation. Han kommer fra stillingen som commercial director i Experian Northern Europe og har tidligere været administrerende direktør i Ascom Danmark og general manager i Microsoft Business Solutions.

A.P. Møller - Mærsk

Søren Andersen, 37 år, er udnævnt til vice president of fleet management, Maersk Line, i A.P. Møller - Mærsk. Desuden er Morten Aarup, 32 år, udnævnt til director i Maersk Tankers, og Dorte Thuesen Christensen, 30 år, er udnævnt til senior general manager også i Maersk Tankers.

Forca

Anne Marie Jess Hansen, 40 år, er udnævnt til direktør for kommerciel udvikling i Forca. Hun har siden 2006 været områdechef i virksomheden, og før det har hun blandt andet været udviklingschef i PKA.

Lingtech

Ann Charlotte Norin, er ansat som ny administrerende direktør i oversættelsesbureauet Lingtech. Hun kommer senest fra en stilling som administrerende direktør i et dansk softwareselskab.

Sharecon

Claus Hoffenblad, 40 år, er ansat som salgsdirektør hos Sharecon. Han kommer fra en stilling som salgs- og udviklingschef i Plass Data Software og har tidligere bl.a. arbejdet hos Nordea.

Responsive

Troels R. Christensen, er ny i ledelsen for DM-bureauet Responsive. Han kommer fra en stilling som salgs- og marketingdirektør på Mandag Morgen og var forinden marketingchef på Weekendavisen.

DialoguePeople

Lise Fink Vadsholt, er ansat som ny kontaktdirektør hos DialoguePeople. Hun kommer fra Codan, hvor hun i dag er nordisk marketingchef for erhverv.

Sydvestjysk Sygehus

Peter Fosgrau, 51 år, bliver ny direktør ved Sydvestjysk Sygehus. Han kommer fra en stilling som chef for børn og unge-området i Århus Kommune.

Odense Sport & Event

Martin B. Larsen, 43 år, tiltræder som ny salgs- og marketingdirektør i Odense Sport & Event. Han kommer fra en stilling som salgs- og marketingdirektør i grossistvirksomheden Thuesen Jensen. Desuden er kommunikationschef Peter Hørlüch udnævnt til kommunikationsdirektør.

Scandic Roskilde

Christian Deijenberg, 42 år, er udnævnt som ny direktør for hotel Scandic Roskilde. Han kommer fra en stilling som salgschef på Quality Hotel Høje Taastrup.

Lübker Golf Resort

Poul Anker Lübker, har overtaget jobbet som administrerende direktør for det nyåbnede Lübker Golf Resort. Han er grundlægger og i forvejen direktør for Lübker Golf. Han overtager efter Thomas Balisager, der har været direktør siden december 2007. Ligeledes bliver økonomidirektør i Lübker Golf, Willy Pedersen, også økonomidirektør i driftsselskabet Lübker Golf Resort.

Hojmark-koncernen

Lars Hjarnø Nielsen, er genindtrådt som administrerende direktør for skirejsearrangøren Hojmark-koncernen. Han er hovedaktionær og afløser Bjarke Hansen, der har været administrerende direktør de sidste tre år.

Markedsføring

Christian W. Larsen, er udnævnt til ansvarshavende redaktør på bladet Markedsføring. Han er nuværende redaktionschef på bladet.

 
Læs også:

Bestyrelser

Danmarks Radio

Michael Christiansen, tidligere teaterchef for det Kgl. Teater, er udpeget som ny bestyrelsesformand i Danmarks Radio, hvor han afløser Torben Dalby Larsen, der har været konstitueret siden fyringen af Mogens Munk Rasmussen. Michael Christiansen var i en årrække bestyrelsesformand for J. Lauritzen Holding og også i bestyrelsen for Sund & Bælt og Øresundskonsortiet.

Magasin

Jon Asgeir Johannesson, er trådt tilbage som bestyrelsesformand for Magasin. Han er blevet afløst af Gunnar Sigurdsson, der er CEO hos Magasins islandske ejerselskab, Baugur.

Novozymes

Hans Werdelin, er udtrådt af Novozymes’ bestyrelse pr. 31. oktober, da han har valgt at udtræde i forbindelse med sin 70 års fødselsdag. Hans Werdelin er tidligere mangeårig koncernchef i Sophus Berendsen.