De har fået nyt job

Navne: Se, hvem der har fået nyt job i ugen, der er gået.

Henrik Nørby Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

GMC Software Technology

Henrik Nørby, 43 år, er ansat som general manager for Norden hos GMC Software Technology. Han kommer fra en stilling som systemkonsulent hos PBS og har tidligere arbejdet for bl.a. Océ Danmark og i-data.

Royal Unibrew

Peter Ryttergaard, 39 år, tiltræder senest 1. juni 2010 som CFO i Royal Unibrew. Han har det sidste år været administrerende direktør for Novenco og var før det CFO samme sted. Tidligere har han bl.a. været CFO i FLS Aerospace Holding Group, og han har arbejdet som revisor hos BDO Scanrevision. Hos Royal Unibrew afløser han Ulrik Sørensen, der har valgt at gå på pension.

Dantherm

Torben Duer, 46 år, er tiltrådt som ny administrerende direktør og koncern- chef for Dantherm koncernen. Han har siden 2001 været administrerende direktør for Dantherm Filtration gruppen (tidligere DISA Air). Samtidig er økonomidirektør Mikael Tange Andersen, 39 år, indtrådt i direktionen for Dantherm. Torben Duer afløser Poul Arne Jensen, der fratræder som led i et planlagt generationsskifte.

Exiqon

Mark R. Willig er ansat som salgsdirektør i Exiqon. Han kommer fra en stilling som vice president of global sales i Thermo Fisher Scientific, hvor han siden 2007 har været ansvarlig for salg til kunder i bl.a. medicinal- og biotekindustrien.

AkzoNobel Deco

Martin Andersen, 37 år, er tiltrådt som nordic commercial director i AkzoNobel. Han kommer fra en stilling som marketingchef hos Carlsberg Danmark, hvor han bl.a. har stået bag relanceringen af Carlsberg Pilsner samt lanceringen af Carlsberg Sport og Somersby. Han har tidligere været ansat hos Valora Trade Denmark og Coop.

STS

Carsten Trads Sørensen er tiltrådt som ny administrerende direktør i STS Skandinavisk Transport System. Han har en lang karriere i transportbranchen bag sig, senest som direktør i DSV Solutions, og han afløser Normann Schou, der indtræder i bestyrelsen.

Electrolux Home Products

Rico Knudsen er ansat som marketing manager i Electrolux Home Products Denmark. Han kommer fra et job som kommunikationsrådgiver i VitaMedia og har tidligere bl.a. været marketingchef hos Blend og Brand Marketing. Desuden er Bente Hedegaard Villesen ansat som business manager, og der er foretaget følgende udnævnelser: Peter Hedegaard Gravesen til director, Jørgen Jensen til business manager og Allan Kjær Hansen til distriktschef.

Vectura Danmark

Thomas Rasch, 39 år, er ansat som kundechef i Vectura Danmark. Han var tidligere ansat i DSB og Banedanmark som chef for køreplanlægning og vedligeholdelse, og senest har han arbejdet som senior projektleder i COWI og som projektchef i hollandske Strukton. FDIH

Annette Falberg tiltræder 1. december i en nyoprettet stilling som administrerende direktør i FDIH’s sekretariat.

KODA

Nicolaj Hyltén-Cavallius, 42 år, er tiltrådt som kommunikationschef i KODA. Han kommer fra en stilling som direktør i Artiscope, der bl.a. beskæftiger sig med musikproduktion. Han har tidligere været kommunikationschef i VEGA og musiker i bl.a. Bagdad Dagblad og Love Shop.

Orion Technology

Niels Brix Jensen er ansat som salgschef i Orion Technology. Han kommer senest fra en stilling som account manager hos Bosch Security Systems.

Bella Center

Bolette Hvalsøe Olesen, hidtidig udstillingschef, er udnævnt til salgs- og marketingschef i Bella Center. Hun har været ansat i Bella Center siden 1998, hvor hun startede som udstillingskoordinator.

Responsible Business Solutions

Daniel King er tiltrådt som senior director i konsulentfirmaet Responsible Business Solutions. Han kommer fra Danisco, hvor han har været sustainability communications manager.

Xafir

Anette Poulfelt er ansat som markedschef i Xafir. Hun kommer fra et job som udviklingsdirektør i LeadingCapacity.

IPTeams

Jacob Jespersen er udnævnt til konsulentdirektør hos IPTeams. Han har været ansat siden 2007 og har tidligere været områdechef og konsulentchef i virksomheden.

Advice Jannie Christensen er udnævnt til salgschef i Advice, hvor hun siden september har været media manager. Desuden er Thomas Beck Sørensen, der har været pr-ansvarlig på Det Kongelige Teater, ansat som ny kommunikationsrådgiver, og Charlotte Sund er ansat som ny art director.

Prøv Berlingske Nyhedsmagasin i 2 måneder eller læs Berlingske Nyhedsmagasin som e-magasin.