De har fået nyt job

Læs her, hvem der har fået nyt job og nyt fra bestyrelserne

H. Lundbeck

Christine Weber, er udnævnt til head of department i analytical chemistry - substance-afdelingen hos H. Lundbeck. Desuden er udnævnt: Morten Rosted til head of department i corporate patents & trademarks, DK, Karin Fredholt til senior specialist, Karina Rostgaard Stender til system & process specialist, Morten Jørgensen til principal scientist, og Jonas Lundahl til senior specialist. Endelig er Mats-Åke Persson ansat som senior programmer.

NCC Construction Danmark

Morten Chrone, og Klaus Kaae indtræder som tegningsberettigede direktører i direktionen for NCC Construction Danmark. Desuden er Erik Hemmingsen udnævnt til direktør med ansvar for råhus Danmark i NCC produktion, Arne Becker er udnævnt til direktør med ansvar for nybyg øst sektion 1 og Martin Manthorpe er udnævnt til direktør med ansvar for strategi- og forretningsudvikling.

IDA Service

Per Dahlin, 48 år, er udnævnt til direktør for rengøringsdivisionen hos IDA Service, og han indtræder i selskabets direktion. Han har været ansat i virksomheden siden 2004, senest som regionschef. Yderligere er HR-chef Svend Pedersen, 41 år, udnævnt til HR-direktør.

Dansk Erhverv

Linda Jakobsen, tiltræder 1. april som ny chef for globaliseringsafdelingen i Dansk Erhverv. Hun har tidligere været globaliseringschef i en af Dansk Erhvervs stiftende organisationer men har i det seneste halvandet år været udstationeret for Udenrigsministeriet i Bangkok.

Forbrugerrådet

Lis Hornø, 45 år, bliver ny chefredaktør for Forbrugerrådets blad Tænk efter Pernille Tranberg. Lis Hornø kommer fra en stilling som rådgiver i kommunikationsvirksomheden Operate og har tidligere bl.a. været chefredaktør for magasinet Forældre & Børn.