De har fået nyt job

Se hvem, der har fået nyt job, i ugen der er gået.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Diba Bank

Petter Blondeau, 50 år, tiltræder den 1. juli som administrerende direktør i DiBa Bank. Han kommer fra et tilsvarende job i Nordfyns Bank og var tidligere ansat mange år i Jyske Bank.

Nordic Sugar

Thomas B. Olsen, 45 år, er udnævnt til administrerende direktør for Nordic Sugar (tidligere Danisco Sugar). Han har siden 1988 haft chefstillinger i Danisco, senest som direktionsmedlem i Danisco Sugar.

CBS

Peter Mehlbye,tiltræder 1. august som direktør for CBS Executive. Han kommer fra en stilling som direktør i BDO Revision og har været tilknyttet CBS som forsker, lærer og censor parallelt med en karriere i Kommunernes Landsforening, Civiløkonomerne, Forvaltningshøjskolen og Kommunernes Revision (nu BDO).

Metronome Productions

Kent Nikolajsen, 39 år, er udnævnt til viceadministrerende direktør i Metronome Productions. Han har været ansat siden 2005, først som producent og siden 2007 som programchef samt en del af ledelsen.

Mercer Danmark

Finn Rasmussen, 48 år, er tiltrådt som administrerende direktør for Mercer Danmark. Han har indtil årsskiftet fungeret som Mercers regionsdirektør for Jylland og Fyn og har tidligere været salgschef i PFA Pension.

Arbejdernes Landsbank

Lasse Kiær Nielsen, 42 år, er tiltrådt som kreditdirektør i Arbejdernes Landsbank. Han kommer fra en stilling som kreditdirektør i Lokalbanken, nu Handelsbanken. Han afløser Kristian Østergaard, der går på pension senere på året.

Danske Bank

Peter Rasmussen,er udnævnt til underdirektør i Danske Bank. Han kom til Danske Bank i 1993 og er ansvarlig for udviklingsværktøjer og -metoder. Ligeledes er Morten Stampe Christensen udnævnt til underdirektør. Han har siden 2000 været ansat i Danske Capital.

Scandic

Kirsten Glente,er udnævnt til hoteldirektør for Scandic Copenhagen. Hun kommer fra Palace Hotel, som lige er overtaget af Scandic. På det nye Scandic Palace Hotel efterfølges hun af Pia Jakobsen, tidligere assistant general manager på Scandic Copenhagen.

Bravida Danmark

Niels Henrik Findsen, 42 år, er ansat som regionsdirektør i Bravida Danmark med ansvar for region København. Han har bl.a. været ansat i Foss som salgs- og marketingdirektør og i Velux-koncernen senest som direktør for Velux Danmark.

JSL Publications

Jens Risom,er tiltrådt som ny salgs- og marketingdirektør i JSL Publications. Han har senest været annonce- samt salgs- og marketingdirektør hos B.T. og Berlingske Media.

Great Place to Work Institute Danmark

Flemming Andersen, 46 år, er ansat som chefkonsulent i Great Place to Work Institute Danmark. Han kommer fra en stilling som personalechef i Irma.