De har fået nyt job

De vigtigste udnævnelser i ugen.

Henrik Ramlau, ny økonomidirektør i Danske Bank. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Henriksen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danske Bank, Henrik Ramlau-Hansen, 54 år, bliver fra nytår økonomidirektør og medlem af direktionen i Danske Bank. Han har været administrerende direktør i Danica Pension siden 2000 og forinden ansvarshavende aktuar i Danica Pension.

McDonald’s Danmark, Sara Helweg-Larsen, 38 år, er tiltrådt som kommunikationsdirektør hos McDonald’s Danmark. Hun kommer fra en tilsvarende stilling i elbilsprojektet Better Place og har tidligere været kommunikationsdirektør i Microsoft og FIH Erhvervsbank

Terma, Jørn Henrik Levy Rasmussen, er udnævnt til corporate vice president, customers & markets i Terma og skal stå i spidsen for en ny international struktur i virksomheden. Han har været i Terma siden 2007.

DSB, Steen Sørensen Koch, 43 år, er tiltrådt som ny koncernmarketingchef og underdirektør i DSB. Han kommer senest fra en stilling som marketingdirektør for Nordisk Kellogg’s. Desuden er Malene Kingo Christensen, 37 år, udnævnt til ny chef for CSR. Hun har senest været chef for programkontoret i DSB’s strategiprogram "Sporskifte 2010".

MSD, Dorthe Mikkelsen, 42 år, er udnævnt til vice president for en ny-etableret Mid-Europe 2 region i MSD (Merck, Sharp & Dome), hvor hun får ansvaret for Schweiz, Østrig, Sverige, Norge, Finland, Danmark og Island samt de tre baltiske lande. Hun kommer fra posten som vice president og regional director for Skandinavien.

A.P. Møller – Mærsk, Michael Harboe-Jørgensen, 36 år, er udnævnt til director i A.P. Møller – Mærsk. Han er ansvarlig for strategi og kommunikation i Maersk Drilling. Desuden er Konstantinos Karavidas, 31 år, og Michael Robert Andres, 36 år, udnævnt til senior general managers.

Approve-it Danmark, Niels Ishøj, 43 år, er udnævnt til administrerende direktør for Approve-it Danmark. Han er fortsat også administrerende direktør for moderselskabet KIBI Danmark. Derudover er Kim Pawrup, 45 år, ansat som salgschef.

Vertica, Jeppe Hansen, 37 år, er tiltrådt som administrerende direktør for it-udviklingshuset Vertica. Han kommer fra en stilling som kontaktdirektør i det digitale bureau Creuna, hvor han har været siden etableringen i 2001.

Danish Wattguard, Finn Christensen, er tiltrådt som administrerende direktør og partner i Danish Wattguard. Han kommer fra posten som marketing- og kommunikationsdirektør for IBM i Danmark.

Deloitte, Henrik Wellejus, 39 år, er udnævnt til leder af revisionsfunktionen i Deloitte i en ny stilling på tværs af de geografiske servicecentre. Han blev ansat i Deloitte i 1992, partner i 2001, og siden 2009 har han været ordførende leder af aktiviteterne i Deloittehuset på Islands Brygge.

Colliers Hans Vestergaard, Torben Nielsen, er tiltrådt i en ny stilling som nordisk salgsdirektør hos Colliers Hans Vestergaard. Han har siden 1999 været direktør for firmaets afdeling i Aalborg og er partner i den samlede virksomhed. Han afløses som direktør i Aalborg af Claus Sondrup, der har været i Colliers siden 2002.

RetailPeople, Ole Dissing, bliver direktør for RetailPeople, der er et nyt selskab i PeopleGroup. Han kommer fra Dansk Supermarked, hvor han var marketingchef for Bilka og før det for Føtex.

HP, David Scott, er udnævnt til senior vice president og general manager for HP StorageWorks. Han kommer fra posten som direktør for 3PAR, der for nylig blev overtaget af HP.

BEC

Tom Espensen, 48 år, er udnævnt til direktør for salg og kommunikation hos BEC (Bankernes EDB Central). Han kommer fra jobbet som kommunikations- og marketingdirektør – også i BEC.

aCROnordic

Birgitte Guldhammer, er udnævnt til CEO hos aCROnordic. Hun har været ansat i firmaet siden 2007. Desuden er Signe Bagger tiltrådt som CFO, og Erik Melgaard Pedersen er tiltrådt som salgs- og marketing manager.