De har fået nyt job

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danske Bank

Kim Tegner,er udnævnt til underdirektør og chef for financial performance management i koncernøkonomi i Danske Bank. Siden han blev ansat i koncernen i 1999, har han varetaget forskellige stillinger i hovedsædet, og senest har han været to år i National Irish Bank som CFO.

Magasin

Margrethe Dal Thomsen, 37 år, er ansat som indkøbsdirektør i Magasin, hvor hun bliver en del af Magasins management team. Hun har i 12 år arbejdet i reklame- og mediebranchen som kontaktdirektør for Leo Burnett reklamebureau og i Chili Group, senest som forlagsdirektør.

Dansk Industri

Henriette Søltoft,er udpeget til ny branchedirektør i DI Videnrådgiverne. Hun kom til DI i 1997 og har de seneste tre år været chef for den europapolitiske enhed.

Montana Møbler

Bjørn Thygesen,bliver ny administrerende direktør for Montana Møbler. Han har hidtil været midlertidig direktør, og han afløser indehaver Peter Lassen.

PI Europe

Søren Sepstrup Lønkvist,er udnævnt til president & CEO i den internationale konsulentvirksomhed PI Europe. Han kom til PI Europe i 2005 og var ansvarlig for det danske marked indtil juni 2008, hvor han blev vice president for Europa.

Maersk Broker

Valdemar af Rosenborg, 43 år, er udnævnt til director i Maersk Broker, hvor han er ansvarlig for befragtningsaktiviteterne for containerskibe i relation til Maersk Line og Safmarine Container Lines. Han blev ansat som skibsmægler i 1997.

Paramount

Thue Christiansen, 42 år, er udnævnt til managing director for Paramount Home Entertainment Nordics. Han bliver bl.a. ansvarlig for salg, marketing og distribution af Paramounts DVD-udgivelser i Norden. Før Paramount har han været country manager for Electronic Arts i Danmark, Norge og Island og senior manager hos Sony Electronics i Denmark.

DJØF

Britta Borch Egevang,bliver 1. juni vicedirektør i DJØF med ansvar for HR udvikling. Hun kommer senest fra en stilling som HR Direktør i VKR Holding.

GDC

Gustav Juul, 38 år, er tiltrådt som ny administrerende direktør for distributionsvirksomheden GDC. Han har ti års erfaring fra logistik og distribution bl.a. fra Nilfisk-Advance og Citymail Denmark.

Nordjysk Elhandel

Robert Skjødt, 41 år, er ansat som salgsdirektør i Nordjysk Elhandel. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i EuroTrust og har bl.a. været direktør for Difko Vind.

Telenor Group

Stefan Kercza,er udnævnt til administrerende direktør for et Telenor-selskab i Indiens to sydligste delstater, Tamil Nadu og Kerala. Han har siden 2005 været erhvervsdirektør hos Telenor i Danmark og var før det vicedirektør i Sonofon.

eWork Danmark

Bettina Thorkelin,er tiltrådt som administrerende direktør hos eWork i Danmark. Hun kommer fra en stilling som salgsdirektør.

DJØF

Britta Borch Egevang,bliver 1. juni vicedirektør i DJØF med ansvar for HR udvikling. Hun kommer senest fra en stilling som HR Direktør i VKR Holding.

Bestyrelser:

DiBa

Karsten Bjerregaard,er valgt som nyt bestyrelsesmedlem i DiBa. Han har tidligere bl.a. været økonomidirektør hos Glunz & Jensen, Banedanmark og Novenco.

Capinordic

Daniel Grossmann,er indtrådt i bestyrelsen for Capinordic. Han repræsenterer det belgiske familieejede Verlinvest, der er storaktionær i Capinordic.

Board Governance

Flemming Poulfelt, professor og prodekan ved Institut for ledelse, politik og filosofi ved CBS, er valgt som ny bestyrelsesleder for Board Governance. Som nyt medlem er yderligere valgt Christian Motzfeldt, som er direktør for Vækstfonden.