De har fået nyt job

Se, hvem der har fået nyt job i ugen der er gået.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Microsoft

Klaus Holse Andersen, er udnævnt til area corporate vice president for Vesteuropa og dermed øverste ansvarlig for Microsofts markedsaktiviteter i 14 lande. Han kom til Microsoft i 2001 som direktør for Microsoft Danmark. Desuden er Charlotte Mark udnævnt til administrerende direktør for Microsoft Development Center Copenhagen i Vedbæk. Yderligere er Nana Bule udnævnt til platform strategy advisor, og Kamilla Jørning Roost bliver ansvarlig for Windows-forretningen til danske virksomheder.

DFDS

Torben Carlsen, 44 år, er tiltrådt som ny CFO i DFDS-koncernen. Han har senest været partner i investeringsfonden Odin Equity Partner og tidligere arbejdet i Gate Gourmet og Polaris Private Equity.

Fujitsu Technology Solutions

Lars Wørzner, har overtaget ledelsen af Fujitsu Technology Solutions, der blev etableret i april, da Fujitsu overtog Siemens’ andel i det fælles selskab Fujitsu Siemens Computers. Han afløser Niamh Spelman, der bliver chef for emerging markets i Fujitsu Technology Solutions.

Sonofon

Peter G. Jørgensen, bliver ny marketingdirektør for Sonofon. Han forlod Sonofon for under et halvt år siden for at blive partner i medieauditerings-firmaet Media Path. Han afløser Helene Venge, der forlod selskabet for kort tid siden.

Better Place Danmark

Sara Helweg-Larsen, 37 år, er tiltrådt som kommunikationsdirektør for elbil-projektet Better Place Danmark. Hun kommer fra en post som underdirektør og head of communications & branding i FIH Erhvervsbank og har tidligere været kommunikationsdirektør i Microsoft Danmark.

VKR Holding

Kim Rudolf Rasmussen, 48 år, tiltræder 1. august som divisionsdirektør for ventilation og indeklima i VKR Holding. Han kommer fra en stilling som VP global operations i Alpine Biomed.

SAS Institute

Allan Cervin, er ny divisionsdirektør for forsikring og pension i SAS Institutes salgsledelse. Han har været hos SAS Institute i fire år.

NCC

Torben Modvig, tiltræder 1. september som ny direktør for NCC Bolig. Han har senest været vice president for development i Schaumann Properties.

Codan

Ane Jægersborg, 48 år, er ny skadedirektør i forsikringsselskabet Codan. Hun kommer fra TrygVesta, hvor hun senest har været personalechef. Desuden er Dorthe Tolborg, 44 år, tiltrådt som koncernrevisionschef og indtræder i koncernledelsen. Hun kommer fra PricewaterhouseCoopers, hvor hun var partner.

DI

Sinne Backs Conan, er udpeget som ny europapolitisk chef i DI. Hun er hidtidig chefkonsulent og leder af DI’s kontor i Bruxelles og blev ansat i Dansk Industris branchefællesskab Fødevareindustrien i 2005.

Bayer Norden

Ernst von Franck, 59 år, er tiltrådt som direktør for Bayer Norden og som senior Bayer representative for den samlede nordiske organisation. Han kommer fra en direktørpost i Bayer CropScience.

Bestyrelser:

Egmont

Brian Petersen, Københavns Lufthavne, indtræder i bestyrelsen for Egmont Fonden og Egmont International Holding. Han er bl.a. også medlem af bestyrelsen for ALK-Abelló.

Nordjyske Medier

Lasse Bolander, FDB-formand og tidligere koncernchef for Berlingske Media, bliver ny formand for bestyrelsen i Nordjyske Medier. Ny næstfomand bliver Jørgen Kjær Jacobsen.

Pharmexa

Dr. Keith McCullagh, er ny formand for bestyrelsen i biotekselskabet Pharmexa. Ny næstformand bliver Ole Steen Andersen.