De har fået nyt job

Navne: Se, hvem der har fået nyt job i ugen, der er gået.

Hanne Brinch Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Bladkompagniet

Christian Lanng Nielsen, 38 år, tiltræder 1. oktober som ny administrerende direktør for Bladkompagniet. Han kommer senest fra en stilling som direktør for Søndagsavisens samlede distributionsaktiviteter og har tidligere haft ledende stillinger hos TDC, bl.a. chef for TDC Forlagsgruppen/De Gule sider og senior vice president for installationsdivisionen i TDC’s fastnetselskab.

Otto Mønsted

Ulrik Bülow, 55 år, bliver ny administrerende direktør i Otto Mønsted. Han har senest været administrerende direktør for Synoptik og har tidligere bl.a. været administrerende direktør for Sonofon, Egmont Books og Matas. Han afløser Jens Christian Lorenzen, 65 år, der trækker sig tilbage efter 18 år som administrerende direktør.

MT Højgaard

Thorbjørn N. Rasmussen, 43 år, bliver fra 1. oktober koncerndirektør (COO) for anlæg og udland i MT Højgaard, der samles i et nyt forretningsområde med navnet civil engineering. Han har det seneste år været medejer af Netek IR System, men var før det ansat i Vestas i 14 år. Bl.a. som direktør for Vestas Asia Pacific og Vestas International Wind Technology.

A.P. Møller - Mærsk

Lars Østergaard, 35 år, er udnævnt til director i A.P. Møller - Mærsk og til chef for business process improvement i Maersk Drilling FPSOs. Han blev ansat 2005 som ledelsesudviklingskonsulent og har det sidste år arbejdet med process excellence i Maersk Drilling og Maersk FPSOs. Desuden er Christian Arthur Bang Holm udnævnt til senior general manager. Han vil fremover være ansvarlig for audit sektionen i Maersk Drilling Københavns QM/HSE afdeling foruden security af alle enheder.

Volvo Danmark

Torbjörn Christensson, 48 år, tiltræder 1. oktober som administrerende direktør for Volvo Danmark, herunder Volvo Truck Center Danmark. Han er svensk og kommer fra en stilling som EUD commercial aftermarket director for Volvo i Europa.

NCC Roads

Kim Fynbo Nielsen, 43 år, er tiltrådt som ny direktør i NCC Roads, Råstoffer. Han har de seneste 19 år arbejdet i Unicon, senest som divisionsdirektør for aktiviteterne øst for Storebælt og indkøbschef i Danmark.

Advice

Kenneth Lund er ansat som direktør i Advice, hvor han skal stå for den daglige styring. Han har tidligere været direktør for stormagasinet Magasin i Aalborg og Århus og været administrerende direktør hos RKM.

Dansk Fødevare Forum

Caroline Rantzau er ansat som ny direktør for Dansk Fødevare Forum. Hun har beskæftiget sig med PR og kommunikationsløsninger for danske og internationale virksomheder hos en række bureauer i Danmark.

Bella Center

Lars Lemche, 48 år, tiltræder 1. oktober som pressechef for Bella Center. Han har en fortid som journalist og nyhedsredaktør på dagblade og tv og har senest været pressechef i Københavns Kommune og Økonomi- og Erhvervsministeriet.

Accenture

Hanne Brinch, 40 år, er udnævnt til senior director i konsulentvirksomheden Accenture, hvor hun får ansvaret for management consulting-aktiviteterne inden for forsikrings-, bank- og realkreditsektoren. Hun har været hos Accenture i 13 år. Zealand Pharma

Arvind Hundal er ansat som business development director hos Zealand Pharma. Hun har tidligere været ansat hos AstraZeneca, Roche Discovery, og senest har hun været business development director hos 7TM Pharma.

Hitachi Data Systems

Steen Munch Schmidt, 45 år, er tiltrådt som ny global solution service manager i Hitachi Data Systems. Han har tidligere været salgsdirektør for Ateas konsulentafdeling og hos danske Addition. Senest kommer han fra en stilling som solution sales director i Precise Solution AB.

Ritzau

Jesper Lyngbye er tiltrådt i en nyoprettet stilling som chef for Ritzaus communication services. Han kommer fra en stilling som forretningskonsulent i Ritzau salg. Derudover er Kim Briels ansat som salgskonsulent og Marlene Hjorth er ansat som kundekoordinator. OKI Printing Solutions

Niels Vestergaard, 43 år, er tiltrådt som corporate account representative hos OKI Printing Solutions. Han kommer fra et job som channel manager hos Konica Minolta. Desuden er Morten Henningsen, 21 år, tiltrådt som sales trainee.

Øresundsbron

Sanna Holmqvist er tiltrådt som presseansvarlig og daglig leder af informationsafdelingen i Øresundsbro Konsortiet. Hun kommer fra et job som redaktør og informationsmedarbejder på Malmö Högskola.

SAS Institute

Ib Christiansen, 49 år, er ansat i business advisory hos SAS Institute. Han har i de seneste seks år haft salgsansvar for rådgivningsydelser og projekter hos Platon. Desuden er Kim Berg, 28 år, ansat som sales executive i sales growth division. Han kommer senest fra et job som sales manager hos Acto.

Cyncron

Søren Holm Knudsen er tiltrådt som ny business development executive hos Cyncron. Han har en baggrund i LifeScience-industrien og har senest været direct marketing manager hos CARE Danmark.

Alectia

Annette Andersen, 43 år, er tiltrådt som markedschef i Alectia. Desuden er Bodil Due Andersen ansat som delivery assurance manager og leder af projektkontoret.

Bautahøj Kursuscenter og Hotel

Jan Bardrum, 53 år, er ansat som direktør for Bautahøj Kursuscenter og Hotel i Hornsherred. Han har senest været direktør for ACCOR hotellerne Richmond og Mercur i København og før det bl.a. salgsdirektør for SAS International Hotel Danmark, salgs- og marketingdirektør for Hertz Biludlejning og salgsdirektør for Hotel D’Angleterre.

Ny Carlsberg Glyptotek

Pia Svejgaard Pedersen, 35 år, er ansat i en ny stilling som kommunikationschef på Ny Carlsberg Glyptotek. Hun kommer fra IT-Universitetet, hvor hun i skiftende stillinger har haft ansvar for ekstern kommunikation og varetaget strategisk-organisatoriske opgaver.

Dezide

Peer Lohmann, 45 år er ansat som salgschef hos Dezide. Han kommer senest fra en stilling hos Bredbånd Nord, og inden da har han bl.a. været ansat hos TeeJet Technologies og Thrane & Thrane.

People & Performance

Jeppe Rimmen,er ansat som seniorkonsulent hos People & Performance i Horsens. Han kommer fra en stilling som rekrutteringschef hos KK-Group. Ligeledes er Inge Langholz Hou, der kommer fra Excellent Match, ansat som seniorkonsulent i Horsens, og Reno Månsson er ansat som seniorkonsulent på Virum-kontoret. Han kommer fra en stilling som chefkonsulent i Dansk Industris Business Academy.

Bestyrelser:

Kattegatkomitéen Jens Kampmann, tidligere trafik- og miljøminister, er udpeget som formand for Kattegatkomitéen. Han afløser de tre oprindelige stiftere: regionsrådsformand i Region Midtjylland Bent Hansen, borgmester i Favrskov Kommune Anders G. Christensen samt borgmester i Århus Kommune Nicolai Wammen. Alle tre forbliver aktive i komitéen.

Lindeblad

Ulrik Wilbek, herrelandsholdstræner i håndbold, og Henning Meyer, administrerende direktør i Sun Chemical, er trådt ind i konsulenthuset Lindeblads bestyrelse. I bestyrelsen sidder også Iris Ytting, der forsætter.