De har fået nyt job

Se hvem der har fået nyt job her

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Coloplast

Lars Rasmussen, 49 år, tiltræder 1. oktober som administrerende direktør for Coloplast. Han har været ansat i Coloplast siden 1988 og medlem af Coloplasts direktion siden 2001. Senest med ansvar for salg, marketing og produktudvikling. Han afløser Sten Scheibye, som står til rådighed for selskabet indtil nytår.

Nordea

Fredrik Rystedt, 44 år, tiltræder 15. september som leder af group corporate centre, chief financial officer og medlem af Nordeas koncernledelse. Han har siden 2004 været senior vice president og CEF i Electrolux Group. Han afløser Arne Liljedahl, der som tidligere meddelt forlader Nordea i slutningen af året.

Post Danmark

Torsten Fels, 48 år, er udnævnt til ny direktør og indtrådt i direktionen i Post Danmark, hvor han får ansvaret for økonomi og informationsteknologi. Han har siden 2002 været vicedirektør i koncernøkonomiafdelingen. Desuden er John Veje ansat som pressechef. Han kommer fra en stilling som pressekoordinator i Danske Bank.

DHL

Maria Hamm, 35 år, er tiltrådt som HR-direktør for DHL i Danmark. Hun kommer fra A.P. Møller-Mærsk-koncernen, hvor hun de seneste to år har været HR-chef for Odense Skibsværft. Hun bliver ansvarlig for alle DHL’s selskaber i Danmark, inklusive det udvidede ansvarsområde for hubs & gateways i Danmark og i Norden.

Kuben Management

Nikolaj Jensen, 54 år, tiltræder 1. oktober som direktør for Kuben Management og for datterselskabet Kuben Byfornyelse Danmark. Samtidig indtræder han i Kubens koncernledelse. Han er arkitekt og kommer fra en stilling som teknisk direktør på Det Kongelige Teater, hvor han har været medansvarlig for byggeriet af bl.a. Operahuset og Skuespilhuset.

Hewlett-Packard

Peter Koch, 45 år, er udnævnt til ny direktør for Hewlett-Packards danske printforretning. Han har været atten år i HP og kommer fra en stilling som regionsansvarlig for HP Laserjet i Norden, Baltikum, Benelux, Østrig og Schweiz.

Region Syddanmark

Nils Lau Frederiksen, 51 år, tiltræder 15. september som ny it-direktør i Region Syddanmark. Han kommer fra en stilling som kvalitetschef i IBM. Han afløser Niels Mortensen, der er tiltrådt som projektdirektør for byggeriet af det nye universitetshospital i Odense.

Carlsberg

Thomas Amstutz,er udnævnt til administrerende direktør for det franske bryggeri Brasseries Kronenbourg, der blev en del af Carlsberg ved købet af Scottish & Newcastle. Thomas Amstutz har siden 2005 haft en tilsvarende stilling for bryggeriet Feldschlösschen i Schweiz. Her overtager tidligere finansdirektør Thomas Metzger posten som administrerende direktør.

Radisson SAS Scandinavia Hotel

Karim Nielsen, 43 år, er tiltrådt som ny administrerende direktør for Radisson SAS Scandinavia Hotel i København. Han kommer fra DFDS og har tidligere været salgs- og marketingdirektør for Radisson SAS hotellerne i Danmark, Polen og Island.

Tower Group

Jan Procida, 56 år, er tiltrådt som ny administrerende direktør for Tower Group. Han er en af de fire stiftere af virksomheden og kommer fra posten som investeringsdirektør. Han efterfølger Mads Richardt, der er fratrådt af helbredsmæssige årsager. Samtidigt indtræder Henrik Norup i direktionen som COO.

Naviair

Bo Pedersen, 51 år, tiltræder 15. september som director communications og leder af stabsenheden pr & communications hos Naviair. Han kommer fra PeopleGroup, hvor han siden 2004 har været direktør i kommunikationsbureauet RelationsPeople. Før det var han vice president og leder af corporate communication i DONG.

NeuroSearch

Rudolf Schaffrath, er ansat som vice president for marketing & sales hos Neurosearch med ansvar for kommercialiseringen af ACR16 til behandling af Huntingtons Sygdom. Han har erfaring fra ledende stillinger inden for salg- og markedsføring af lægemidler, bl.a. fra AstraZeneca.

Dansk Standard

Henrik Johanning, 40 år, er tiltrådt som vicedirektør og medlem af direktionen i Dansk Standard, hvor han har ansvaret for Dansk Standards rådgivningsydelser inden for bl.a. ledelsessystemer. Henrik Johanning har tidligere haft en række lederstillinger og bestyrelsesposter i konsulentbranchen.

Bestyrelser:
DS Certificering

Birgit Schultz,er indtrådt i bestyrelsen for DS Certificering. Hun er til daglig corporate vice president hos Novo Nordisk.

Tower Group

Jan Procida,udtræder af bestyrelsen for Tower Group på selskabets generalforsamling i oktober. Han er i stedet tiltrådt som administrerende direktør for virksomheden.

Lollands Bank

Rune West Pedersen,fra P. Hatten & Co. er indtrådt i Lollands Banks bestyrelse. Han afløser Børge Christensen, der er udtrådt.

House of Prince

Brian Christopher Barrow, Robert James Casey og Gary Richard Armstrong er udtrådt af bestyrelsen for House of Prince. I stedet er indtrådt Gavin David Little som formand, Andreas Michael Thompson som næstformand, Peter Schnettler Kristensen og Peter Villumsen som menige bestyrelsesmedlemmer.