De har fået nyt job

Læs her, hvem der har fået nyt job og nyt fra bestyrelserne.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Royal Unibrew

Henrik Brandt, 53 år, tiltræder 1. november som ny administrerende direktør i Royal Unibrew efter Poul Møller, der er fratrådt med øjeblikkelig virkning. Henrik Brandt har siden 2003 været administrerende direktør for Unomedical, hvor han ultimo september fratræder i forbindelse med salget af virksomheden til ConvaTec. Tidligere har han været koncerndirektør i Skandinavisk Tobakskompagni og koncernchef for Sophus Berendsen. Siden 1998 har han været medlem af Royal Unibrews bestyrelse.

Metro International

Anders Kronborg, 44 år, bliver ny CFO for Metro International. Han har siden december 2007 været leder af Metro Internationals hovedkontor i London og højre hånd for administrerende direktør Per Mikael Jensen. Før det var han økonomidirektør på TV 2 og endnu tidligere CFO i Det Berlingske Officin og administrerende direktør for Berlingske Tidende.

Norriq Danmark

Jakob Schou, 40 år, tiltræder som administrerende direktør for Norriq Danmark. Han er nuværende dynamics sales director i Microsoft Danmark.

A.P. Møller - Mærsk

Henriette Hallberg Thygesen, 37 år, er ud­nævnt til vice president i A.P. Møller - Mærsk. Hun blev ansat i 1994 som shippingelev og har siden arbejdet primært for Maersk Tankers og Maersk Logistics. I dag er hun chief process officer for Maersk Logistics/Damco med ansvar for bl.a. it, process excellence og projektportefølje.