De har fået nyt job

Montana Møbler. Bjørn Thygesen, bliver ny administrerende direktør for Montana Møbler. Han har hidtil været interimdirektør, og han afløser indehaver Peter Lassen.

Indehaveren af Montana Møbler, Peter Lassen, afløses af Bjørn Thygesen som adm. direktør Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Magasin

Margrethe Dal Thomsen, 37 år, er ansat som indkøbsdirektør i Magasin, hvor hun bliver en del af Magasins Management Team med daglig reference til CEO Jón Björnsson. Hun har de seneste 12 år arbejdet i reklame- og mediebranchen som kontaktdirektør for Leo Burnett reklamebureau og i Chili Group, senest som forlagsdirektør.

Danske Bank

Kim Tegner, er udnævnt til underdirektør og chef for Financial Performance Management i Koncernøkonomi, Danske Bank-koncernen. Siden han blev ansat i koncernen i 1999 har han varetaget forskellige stillinger i Danske Banks hovedsæde. Senest har han været to år i National Irish Bank som CFO.

PI Europe

Søren Sepstrup Lønkvist, er udnævnt til president & CEO i den internationale konsulentvirksomhed PI Europe. Han kom til PI Europe i 2005.

Maersk Broker

Valdemar af Rosenborg, 43 år, er udnævnt til director i Maersk Broker. Han blev ansat som skibsmægler i 1997.

Paramount

Thue Christiansen, 42 år, er udnævnt til managing director for Paramount Home Entertainment Nordics. Han bliver ansvarlig for salg, marketing og distribution af Paramounts DVD-udgivelser, Danmark, Finland, Norge og Sverige samt for Scanbox Entertainment i Finland, Norge og Sverige.

DJØF

Britta Borch Egevang, tiltræder 1. juni som ny vicedirektør i DJØF med ansvar for HR udvikling. Hun får som medlem af direktionen medansvar for den samlede strategiske udvikling. Hun kommer fra en stilling som HR Direktør i VKR Holding.

GDC

Gustav Juul, 38 år, er tiltrådt som ny administrerende direktør for distributionsvirksomheden GDC. Han har 10 års erfaring fra logistik og distribution bl.a. fra Nilfisk-Advance og Citymail Denmark.

NRGi

Christian Bogh, 38 år, er ansat i en nyoprettet stilling som kommunikationsstrateg hos energiselskabet NRGi.

Nordjysk Elhandel

Robert Skjødt, 41 år, er ansat som salgsdirektør i Nordjysk Elhandel.

Telenor Group

Stefan Kercza, er udnævnt til administrerende direktør for et Telenor-selskab i Tamil Nadu og Kerala provinsen, som er et ud af ni selskaber, der skal bygges op i Indien.

eWork Danmark

Bettina Thorkelin, er tiltrådt som administrerende direktør hos eWork i Danmark. Hun har lang erfaring fra It-branchen.

Aggrit IT Group

Gert Dahl, er ansat som salgschef hos Aggrit IT Group. .

Ista Danmark

Klaus Lorenzen, 55 år, er tiltrådt som salgs- og marketingchef i ista Danmark.

SAS Institute

Tine Rasmussen, 35 år, er ansat som senior marketing consultant i SAS Institute. Desuden er Nanna Thorhauge ansat som marketing team manage.

H. Lundbeck

Ken Friis, er ansat som vice president for Commercial Purchasing hos H. Lundbeck. Desuden er ansat: Nancy Kieser som publications/CTR coordinator i Medical Writing, Wiebke Tøllner og Charlotte Blom som IT project managers, Jesper Tungelund Larsen som QC chemist, Lars Kessum som IT quality manager, Alison Bowes som clinical data manager i ICR - Clinical Data Operations, Maria Schmidt Sander som web application specialist, Bobo Kristensen som calibration technician i Teknisk Drift, Flemming Elmelund Nielsen som development chemist specialist, Michael Vork som operator i Clinical Supply Packaging og Magnus Granbom som QC chemist i Quality Solid Bulk Production. Derudover er følgende udnævnt: Jens Heisterberg til head of department i ICR Psychosis and Addiction Disorders, Lone Rahbek til head of department i Clinical Pharmacology Supply, Pharmaceutical R&D og Klaus Hjortgaard Olsen til head of department i Text & Graphics, Logistics.

Steria

Basel Sandos, Jesper Justesen, Hans Ehlert Thomsen, Kim Sørensen, og Kim Rauff Schurmann er ansat som IDM-udviklere hos it-serviceleverandøren Steria. Desuden er Kim Andersen ansat som testkoordinator og Martin Stenderup som SOA-konsulent.

Smyril Line

Rúni Olsen, 42 år, er tiltrådt som maritim chef i det færøske rederi Smyril Line.

2C change

Britt Selchau, er ansat som seniorkonsulent og leder af udviklingen af Business Consulting aktiviteterne hos 2C change. Desuden er Michael Keilberg ansat som seniorkonsulent, Magnus Thor Helgason som produktchef og projektleder og Diana Hong som konsulent.

DI

Henriette Søltoft, er udpeget til ny branchedirektør i DI Videnrådgiverne. Hun kom til DI i 1997 og har de seneste tre år været chef for den europapolitiske enhed.

Dwarf

Ulrik Rindal, er ansat som seniorprojektleder hos Dwarf.

Dansk Textil & Beklædning

Jesper Green Frost, 30 år, er ansat i en nyoprettet stilling som projekt- og networkingchef hos Dansk Textil & Beklædning i København. Han kommer fra en stilling hos B&O som marketingchef for Global Brand Communication. Advokatfuldmægtig Helle Stakemann, 29 år, er ansat i en nyoprettet stilling i København. Hun kommer fra Kromann Reumert.

Nowaco

Pernille Falkencrone Laursen, er tiltrådt som asst. export manager hos Nowaco.

Mission Afrika Genbrug

Claus Rosenbal Roed, 39 år, tiltræder 1. juni som ny konsulent i Mission Afrika Genbrug.

Elbek & Vejrup

Morten Wassmann, er ansat som dynamics NAV konsulent hos Elbek & Vejrup.