Data skaber større overskud hos restauranter

Talent 100: Igen i år hylder vi 100 unge talenter fra alle hjørner af dansk erhvervsliv. Et af talenterne er 27-årige Zaedo Musa Hajaya, stifter og CEO, SUPERB.

Zaedo Musa, direktør i virksomheden Superb, der leverer digitale booking-løsninger til nogle af verdens bedste restauranter. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt

Kategori: Iværksættere

»Han får ting til at ske og har den overtalelsesevne, man skal have, over for verdens førende restauranter som kunder og kritiske investorer som os.«

Sådan beskriver Ulla Brockenhuus-Schack fra SEED Capital sin nominering til Talent 100, Zaedo Musa Hajaya. Han er manden bag SUPERB, som har skabt en platform, der gør det lettere at drive en restaurant succesfuldt ved at centralisere data og gæster et sted.

Eksempelvis forudsiger platformen, hvor travlt restauranten får, så de kan tilpasse personalet. Og den nedbringer antallet af gæster, der reserverer, men ikke dukker op, ved blandt andet at fange dem, der booker flere restauranter samtidig.

»Over halvdelen af danske restauranter kører med røde tal. Vi hjælper dem med at få kontrol over forretningen og blive profitable,« forklarer Zaedo Musa Hajaya.

I dag har SUPERB blandt andet omkring 300 af verdens toprestauranter som kunder. Han mener selv, at hans talent ligger i kommunikationen og udviklingen.

»En af mine største forcer er, at jeg er visionær og går forrest for at vise, at tingene kan lade sig gøre. Samtidig arbejder jeg meget med at udvikle mennesker og få dem til at vokse,« siger Zaedo Musa Hajaya.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.