Dansk advokat med verden som arbejdsplads

Talent 100: Igen i år hylder vi 100 unge talenter fra alle hjørner af dansk erhvervsliv. Et af talenterne er 31-årige Jakob Sonne Rydahl, finansieringsadvokat, Cleary Gottlieb Hamilton & Steen LLP.

Jakob Sonne Rydahl, 31 år, finansieringsadvokat, Cleary Gottlieb Hamilton & Steen LLP. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup

Kategori: Rådgivere

Det var en målrettet drøm om at kappe det geografiske stavnsbånd, som en dansk advokattitel indebærer, der førte Jakob Sonne Rydahl direkte fra en cand.jur. i København til en Master of Laws i international finansiering i New York.

I dag arbejder den 31-årige advokat i Cleary Gottliebs finansieringsteam i London, som han selv kalder finansieringsadvokaternes paradis. For uanset om man ser på minedrift i Indien eller opførelsen af en havvindmøllepark i Kattegat, er der en god chance for, at det skal finansieres på papir fra London, forklarer han.

Ifølge Andrew Shutter, partner i Cleary Gottliebs finansieringsteam i London, er Jakob en »effektiv advokat, der skiller sig ud på grund af sin entusiasme, iværksætterånd og energi«.

Det er også energien, entusiasmen og nysgerrigheden for det globale, der fik Jakob i kontakt med den internationale forening for professionelle Counter-Strike-spillere, som han har rådgivet frivilligt siden stiftelsen i 2018, og som har spillerne fra det danske tophold Astralis om bord:

»E-sport er en ung milliardindustri i eksponentiel vækst. Der er noget særlig meningsfyldt i at hjælpe spillerne med fødslen af et marked, som ingen har set før,« fortæller han.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.