Danish Crown genopretter 110 stillinger i Ringsted

Flere slagtesvin til Danish Crowns slagteri i Ringsted får virksomheden til at genoprette 110 stillinger, som oprindelig blev skåret væk i marts.

Danish Crown slagteri Fold sammen
Læs mere
Foto: LISELOTTE SABROE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

110 stillinger bliver genoprettet på Danish Crowns slagteri i Ringsted, fordi der fortsat bliver sendt flere slagtesvin til slagteriet.

I marts blev der ellers nedlagt 300 stillinger på slagteriet, men med de 110 genoprettede stillinger og et nyt deltidshold er antallet af nedlagte stillinger nu under 100.

»Det er utrolig positivt, at vi nu kan begrænse antallet af fyringer i Ringsted yderligere. Samtidig er det en dejlig fornemmelse at give vores fabrikschef den opgave at annullere fyresedlerne til en stor gruppe ansatte, der ellers stod til at miste deres job,« siger Søren F. Eriksen, produktionsdirektør i Danish Crown, ifølge slagterigigantens hjemmeside.

Slagteriet i Ringsted kunne før fyringerne i marts slagte 54.000 grise om ugen, men det blev med fyringerne reduceret til maksimalt 34.000 grise.

Men med det nye deltidshold og de 110 genoprettede stillinger kan slagteriet nu slagte op til 45.000 slagtesvin om ugen, oplyser Danish Crown.