Daniel Plath

Ledelse

Daniel Plath Talent 2017 ledelse Fold sammen
Læs mere

Kundernes mand i Nykredit

Når nye kunder kontakter Nykredit telefonisk eller digitalt, bliver de mødt af en rådgivningsenhed, der er specialiseret i at give kunderne et særligt godt førstehåndsindtryk af Nykredit. Som leder af denne afdeling på 13 privatrådgivere har Daniel Plath implementeret en ny strategi for at modtage nye kunder, og det har resulteret i en ekstraordinært høj kundetilfredshed.

»Det har fra starten været min absolutte førsteprioritet at give nye kunder en sublim oplevelse ved første kontakt med Nykredit. Derfor arbejder vi målrettet med hastighed, når kunderne henvender sig digitalt, ligesom jeg insisterer på, at nye kunder ikke oplever kø på vores telefoner,« forklarer Daniel Plath.

Sideløbende med den daglige afdelingsledelse deltager han aktivt og kontinuerligt i tværgående forandringsprojekter og har blandt andet været med til at udvikle et centralt uddannelsesforløb for finansøkonomer i Nykredit.

»Daniel arbejder ekstremt loyalt og struktureret med forandringer, hvilket i kombination med hans helt særlige evne til at omsætte og eksekvere en strategisk retning er årsagen til, at han inddrages i mange projekter og opgaver på tværs af organisationen,« siger Peter Mattsen, områdedirektør i Nykredit.

Daniel Plath 28 år, funktionschef i nykundeteam, Nykredit Direkte

2013: Teamchef, forsikringssalg, Nykredit Direkte

2015: Cand.merc. strategy, organization and leadership, Aarhus Universitet, BSS

2015-: Funktionschef, nykundeteam, Nykredit Direkte