Daniel Ørting Jørgensen

Økonomi og Finans

Banede vej for DSVs storopkøb

35-årige Daniel Ørting Jørgensen står i spidsen for værdiansættelser, transaktionsdokumenter og præsentationer til ledelsen, når logistikgiganten DSV overvejer at opkøbe nye datterselskaber.

Det gjorde virksomheden senest i 2016, hvor Daniel Ørting Jørgensen spillede en central rolle i opkøbet af amerikanske UTi Worldwide, som forøgede DSVs årlige omsætning med 50 procent og medarbejderstaben med flere end 20.000 medarbejdere.

Opkøbet er en del af DSVs vækststrategi, hvor det handler om at udvikle den opkøbte virksomhed gennem de eksisterende forretningsområder, fortæller Daniel Ørting Jørgensen.

»Ved den slags opkøb er det særligt interessant at være i dialog med de enkelte divisioner og lande og sammen lave cases på, hvordan et eventuelt opkøb vil kunne styrke den samlede forretning,« siger han.

Carsten Jørgensen, der er director for opkøbsområdet i DSV, fremhæver Daniel Ørting Jørgensen som en særligt god formidler.

»Daniels styrke er, at han er god til at sætte sig ind i, hvilken detaljegrad af information forskellige parter har brug for,« siger han og tilføjer, at Daniel Ørting Jørgensen også er anerkendt som en god familiefar:

»Også selv om det betyder, at han skal arbejde, mens alle sover.«

Daniel Ørting Jørgensen 35 år, manager, M&A and special projects, DSV

2006: Cand.merc. (mat.), CBS

2006: M&A advisory, J.P. Morgan

2008: Private equity, Headway Capital Partners

2011: Corporate M&A, Close Brothers

2013-: Manager, M&A and special projects, DSV