Danfoss’ yngste kommunikationsleder

Talent 100: Julia Panzer, 30 år, Head of Group, Public Affairs and Sustainability, Danfoss Group

Kategori: Kommunikation og Public Affairs

Uanset om Julia Panzer er i Bruxelles, Paris eller New York, elsker hun at stå op kl. 5.30, binde løbeskoene og løbe af sted.

Det må være der, hun får sin energi fra. Ifølge hende selv overvælder hun sine kolleger med den.

»Det er der blevet lagt mærke til: min energi, min evne til at få folk med på mine ideer og til at få ting til at ske,« siger Julia Panzer.

Den 30-årige tysker har været fem år hos Danfoss, og i dag er hun den yngste leder af en afdeling i Danfoss Group Communication. Her styrer hun afdelingen for Public Affairs og bæredygtighed med et team på ti specialister, hvor i alt 23 ansatte rapporterer til hende.

Kenth Kærhøg er kommunikationsdirektør hos Danfoss, og ifølge ham skyldes Julia Panzers talent en kombination af tre ting.

»Hun har en stærk international profil, hun har været rundt i vores forretning – derude, hvor man får snavs på fingrene – og opnået forståelse for de forskellige områder, og så har hun siddet på den anden side af bordet hos en NGO, der gør hende i stand til at bringe vigtige perspektiver til os, når hun beder os om at huske, hvordan de for eksempel tænker i EU,« siger han.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.