Danfoss forfremmer tre chefer

Tre chefer er i dag blevet forfremmet i Danfoss-divisonen "Refrigeration & Air Conditioning".

Mogens Søholm, 38 år, er pr. 1. januar udnævnt til Senior Vice President og leder af Danfoss Household Compressors med ansvar for produktionen i Tyskland, Slovenien og Slovakiet.

Mogens Søholm vil tillige blive adm. direktør for Danfoss Compressors GmbH i Flensborg. Han får kontor i Flensborg i Tyskland, oplyser koncernen. Mogens Søholm har været i Danfoss siden 1992, senest som leder af Danfoss Appliance Controls. Han er uddannet ingeniør og har tillige en HD i organisation.

Mogens Søholm rapporterer til Jørn Westermann, der har det samlede ansvar for Danfoss Compressors.

Ny leder af Danfoss Appliance Controls efter Mogens Søholm bliver Mads-Peter Clausen, 30 år, der er udnævnt til Vice President pr. 1 januar. Han kommer fra en stilling som Regional Key Account Manager i Danfoss Air Conditioning i USA, og har tidligere beklædt en række stillinger i Danfoss. Han startede sin karriere i koncernens turnusprogram. Mads-Peter Clausen er uddannet ingeniør fra Syddansk Universitet.

Og så er leder af Danfoss Electronic Controls & Sensors Kjeld Kückelhahn, 52 år, pr. 1. januar udnævnt til Senior Vice President.

Han har været ansvarlig for Danfoss Electronic Controls & Sensors siden 1. januar 2006, hvor enheden blev oprettet som led i reorganiseringen af Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Division.

Kjeld Kückelhahn, der er uddannet elektronikingeniør, har været i Danfoss siden 1978. Han har tidligere blandet andet været ansvarlig for udviklingsaktiviteterne i Danfoss Drives.