Dancing king

På Billund Kro holder de jævnlige dansearrangementer.

Jørgen Vig Knudstorp, adm. direktør i Lego fremlægger legetøjskoncernens årsregnskab på et pressemøde i Billund onsdag d. 25 februar 2015. Lego pressemøde. Fremlæggelse af regnskab ved Jørgen Vig Knudstorp Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Dam Kristensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Måske er det dér, at Lego-direktør Jørgen Vig Knudstorp har lært sine helt særlige danse-moves, som han glad fremviste, da Lego tidligere på ugen fremlagde årsregnskab.

Jørgen Vig Knudstorp dansede af glæde, og det var til at forstå efter et år, hvor Lego igen satte rekorder – både i omsætning og overskud – og hvor man bare må konstatere, at det er noget af en leg at lave legetøj.

Det er imidlertid en leg, som Lego-ledelsen tager meget alvorlig. Det ses bl.a. ved de stadig flere etableringer af fabrikker i udlandet – tæt på kunderne – og på, at der nu kun er en enkelt dansker tilbage i Legos topledelse. Resten er udlændinge og mange placeret i udenlandske kontorer.

Så det kan godt være, at Lego er ærkedansk, men virksomheden agerer i hvert fald som den internationale legetøjsgigant, den er blevet.