Dallas-stjerne på rumrejse

Rumfly-selskabet Virgin Galactic har solgt billetter for i alt 150 millioner kroner til turister, der ønsker den ultimative rejseoplevelse. Kendt tv-stjerne mens at have booket billet.

Virgin Galactic gør klar til snart at sende de første turister ud rummet. Og selvom billetterne koster over 1 million kroner, er folk villige til at betale for den ultimative rejseoplevelse. Fold sammen
Læs mere
Foto: virgingalactic.com
Rumflyselskabet Virgin Galactic har i øjeblikket stor succes med salget af rumrejser til turister. Firmaet har solgt billetter for omkring 150 millioner kroner til 200 interesserede købere. Det skriver ekonominyheterne.se.

En af dem, der har slået til og købt billet til rummet, er svenske Bengt Söderqvist. Han måtte slippe lidt over 1 million kroner for den eksklusive billet. Virgin Galactic har ikke selv opgjort, hvem der yderligere har købt billet, men det forlyder, at den amerikanske filmstjerne Victoria Principal bedre kendt som Pamela Ewing i Dallas også har købt billet.

De første kommercielle flyvninger skydes i gang i begyndelsen af 2009 fra New Mexico i USA. Tre år senere skal rumfærgerne også sendes af sted fra Kiruna, hvis alt går efter planen.

Virgin Galactic præsenterer i begyndelsen af næste år fartøjet SpaceShipTwo, der skal fragte de mange turister ud i atmosfæren.

Læs mere på Virgingalactic.com