Christina Knudsen

Christina Knudsen, økonomi, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

Økonom med styr på husholdningen

Som en del af Finansministeriets talentprogram er det ikke første gang, at 28-årige Christina Knudsen kædes sammen med talentbegrebet. Og når en økonom som hun er med til at holde styr på hele samfundets husholdningskasse, er det meget betryggende.

Christina Knudsen og hendes kolleger giver politikerne overblik over øjeblikkets økonomiske råderum. Det kræver kapable ledere, og det er også med dette sigte, at hun er landet i ministeriets talentprogram.

»Lige nu har jeg stadig hænderne i det mere tekniske, men jeg er blandt andet med til at udarbejde grundlaget for 2025-planen, hvor vi er med til at sætte rammerne for samfundet. Det er sindssygt spændende,« fortæller Christina Knudsen, der på sigt gerne vil ledervejen i privat eller offentligt regi.

At hun er et aktiv for arbejdspladsen, får man også indtryk af, når hendes afdelingschef, Mads Kieler, beskriver hende:

»Christina har et fantastisk drive og overblik. Og hun er virkelig god til at styre processer med mange involverede og bevare en høj effektivitet på samme tid. Hun er vel nærmest en slags blæksprutte, der tager meget ansvar på sig og sikrer fremdrift på alle fronter,« uddyber Mads Kieler.

Christina Knudsen

28 år, Specialkonsulent, Finansministeriet

2012: Cand.polit., Københavns Universitet

2012: Fuldmægtig, Finansministeriet

2015-: Specialkonsulent, Finansministeriet