Christian Arnstedt

Rådgivere

Læs mere
Fold sammen

McKinseys ­superudvikler

Efter at have taget sin bachelor og kandidatgrad i London på rekordtid (to år og ni måneder totalt) blev Christian Arnstedt ansat hos McKinsey i 2010, hvor han på få år har arbejdet sig op som konsulenthusets yngste juniorpartner i Europa. Hans arbejde består primært i at lede teams hos McKinsey samt at rådgive virksomheder i Europa og USA, så de kan nå deres fulde potentiale. Mange opgaver handler om vækstplaner og nogle om at få større virksomheder på rette vej, heriblandt ved hjælp af digital omstilling.

»Jeg sætter en stor ære i at få lov til at udvikle mine klienter og medarbejdere. Der er mange af de virksomheder, som jeg har rådgivet, der har undergået større og længerevarende transformationer. Det er altid fantastisk at se, når de flytter sig og kommer stærkere ud på den anden side,« siger Christian Arnstedt.

Christian Arnstedts energiniveau og drive er nogle af de ting, som McKinsey-partner Philip Christiani lægger vægt på hos det unge talent.

»Nysgerrighed og interesse for klienterne er en del af hans DNA. Evnen til at skabe forandringer og forbedringer for dem, han arbejder med, gør ham til et vindende væsen både professionelt og privat,« tilføjer han.

Christian Arnstedt 29 år, juniorpartner, McKinsey & Company

2010: M.Sc. in finance, London School of Economic and Political Science

2010: Junior associate, McKinsey & Company

2012: Associate, McKinsey & Company

2014: Engagement manager, McKinsey & Company

2016-: Juniorpartner, McKinsey & Company