Carina Risvig Hamer

Det offentlige

Carina Risvig Hamer Talent 2017 det offentlige Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Specialisten i ­udbudsret

Carina Risvig Hamer forsker i udbudsret og har på kort tid etableret sig som et af de store danske navne inden for sit felt. Konsekvent beskæftiger hun sig med samfundsrelevante retsområder, hvor reglerne er med til at sikre, at offentlige ressourcer anvendes bedst muligt.

»Hun er et fuldstændigt billede på en idealforsker, der kan det hele. Hun kan formidle, undervise og forske – faktisk kan vi sætte et solidt hak ved alle de ting, vi gerne vil se ved en ung forsker. Og så er hun flittig ud over alle grænser,« siger Bent Ole Gram Mortensen, professor, Juridisk Institut, Syddansk Universitet.

35-årige Carina Risvig Hamer har allerede 37 publikationer på sit CV. Hun har blandt andet skrevet »Grundlæggende udbudsret«, der både anvendes som lærebog på jurastudiet og som opslagsværk uden for universiteternes verden.

»Som forsker har man tendens til at blive meget teoretisk, men selv om det omhandler komplicerede juridiske problemstillinger, er det vigtigt, at mine værker kan bruges i praksis,« siger Carina Risvig Hamer.

Carina Risvig Hamer 35 år, lektor, Syddansk Universitet

 

2012: Ph.d., Juridisk Institut, CBS

2006: Fuldmægtig og specialkonsulent, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

2013: Adjunkt, Syddansk Universitet

2015-: Lektor, Syddansk Universitet