Camilla Søgaard Hudson

Camilla Søgaard Hudson, rådgivning, Talent 2016.
Læs mere
Fold sammen

Maritim konfliktmægler

Camilla Søgaard Hudson tror, at det ikke er tilfældigt, at vand er fællesnævner for de ting, hun brænder for. Omend det måske beror på noget ubevidst snarere end et erklæret mål.

Hun har lagt elitesvømningen bag sig, men i sommerhalvåret starter hun gerne dagen på kontoret hos Bech-Bruun med at hænge sin våddragt op efter 2,5 kilometers morgensvømning i havnebadet.

Hun er samtidig entusiastisk sportsdykker under både hjemlige og fremmede himmelstrøg. Og ikke mindst har hun på trods af sin unge alder allerede fundet ud af, at hun vil vie sit professionelle liv til konfliktløsning og transport med speciale i det maritime.

»Det, der fangede mig ved den maritime verden, var det håndgribelige. Man kan forholde sig til, hvis et skib går på grund, og jeg synes, det er et interessant og vigtigt felt,« siger Camilla Søgaard Hudson.

Sin specialisering har hun målrettet opsøgt i Singapore, hvor hun læste en mastergrad i søret, og det tyder på, hun har valgt sin niche med succes. Johannes Grove Nielsen, som er partner i Bech-Bruun og ofte har arbejdet sammen med det juridiske talent, slår fast, at hendes teoretiske og praktiske ballast er på et »uhørt« højt niveau for en så ung advokat.

Camilla Søgaard Hudson

28 år, advokat, Bech-Bruun

2011: Cand.jur., Københavns Universitet

2012: Advokatfuldmægtig, Bech-Bruun

2014: Legal Intern, Allen & Gledhill, Singapore

2015: LL.M. i maritime law, National University of Singapore

2015-: Advokat, Bech-Bruun