Camilla Lindved Hansen

Camilla Lindved Hansen, økonomi, Talent 2016.
Læs mere
Fold sammen

Inspirator med fokus på udvikling

Den 27-årige Camilla Lindved er funktionschef i Nykredits finansafdeling, som bl.a. har ansvaret for obligationsudstedelse og investering af fondsmidler. Med en balance på 1.200 mia. kr. er det sin sag at holde styr på handelspositionerne. Det kræver overblik og samarbejde. Evner, som ledelsen spottede tidligt hos Camilla Lindved, der er gået fra analytiker til leder på under to år.

»Camilla har en god dømmekraft og formår at sikre faglig sparring i hverdagen og samtidig se helheden fra et strategisk perspektiv. Hun dygtig til at få det bedste ud af folk,« forklarer vicedirektør i Nykredit Henrik Hjortshøj-Nielsen, der betegner hende som en tillidvækkende, arbejdsom og dygtig holdspiller.

»Jeg opnår de ting, jeg sætter mig for. Samtidig har jeg viljen og lysten til forandring og motiveres af nye udfordringer,« fastslår den unge økonom.

Camilla Lindved har høje ambitioner, men med blot fem måneder i chefstolen er hendes primære fokus lige nu at levere på den opgave, hun er blevet stillet.

»Jeg føler mig privilegeret over den tiltro, Nykredit har vist mig tidligt i min karriere. Min klare målsætning er at videreudvikle mig som leder og suge viden til mig i takt med nye opgaver,« fastslår hun.

Camilla Lindved Hansen

27 år, funktionschef, finans, Nykredit

2013: Cand.merc.finance, AU

2013: Graduate i funding, finans, Nykredit

2014: Analytiker i funding, finans, Nykredit

2015-: Funktionschef, finans, Nykredit