Business Update: Juicebossens store visioner, designkoncern på nyt opkøb og Nets under pres

Kasper Basse - CEO for Joe & the Juice Fold sammen
Læs mere
Foto: Nikolai Linares

Godmorgen

Berlingske Business har talt med Joe & the Juices stifter og topchef Kaspar Basse om ambitioner og visioner efter at kæden har fået tilført nye penge fra amerikanske General Atlantic. Kaspar Basses visioner stopper ikke ved at lange juice over disken. Nej, han vil skabe en hel særlig kultur blandt unge.

Rosendahl Design Group fortsætter med at købe op blandt danske designklassiker. Selskabet udvider sortimentet og føjer Lyngby Porcelæn til stalden. Det sker for at opnå synergi og for at være mindre sårbare.

Danske fagforeninger har en blandet smag i munden, efter at Norge og Sverige torsdag valgte at reducere deres ejerandele i luftfartsselskabet SAS. Siden 1946 har Danmark, Norge og Sverige tilsammen haft den kontrollerende ejerandel af SAS, men efter det norsk-svenske aktieudsalg bevæger statsejerskabet sig ned under 50 pct.

Dankort-ejeren Nets, der blev børsnoteret for knap en måned siden, er under pres efter nye kursfald torsdag. En aftale, som bringer Nordea ind i MobilePay, fik investorerne til at sende aktien yderligere ned til det laveste niveau, siden selskabet blev noteret.

Læs fredagens Business-kalender.

Med ønsket om en god dag.

Morte Thorborg Jasper

Jourhavende, Business.dk