Business Navne 07.06.2015

Jeppe Søe Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Dansk Handelsblad
Jeppe Søe, 44 år, er tiltrådt som mediechef på Dansk Handelsblad. Han er uddannet journalist og har tidligere arbejdet som studievært på TV2 og TV3. Han har siden 2000 været kommentator, foredragsholder og kommunikationsrådgiver for store kunder i dansk erhvervsliv.

Øland
Torben Ahlborn er ansat som ansvarlig salgskonsulent på Sjælland i ventilations- og isoleringsvirksomheden Øland. Han kommer fra en lignende stilling hos Isover og har desuden mange års erfaring som energirådgiver og konsulent hos SEAS-NVE.

Gaihede
Louise Ringsholt Harder er ansat som arkitekt i rådgivningsvirksomheden Gaihede. Hun skal arbejde med vedligehold, renovering og ombygning af eksisterende bygninger. Hun er en erfaren projektleder og bygherrerådgiver. Hun er uddannet på Arkitektskolen i Aarhus og har arbejdet på flere tegnestuer i København.

Ole Knudsen er ansat som teknisk designer. Han er uddannet teknisk designer og har arbejdet i byggebranchen, blandt andet hos E. Pihl og Søn.

Lene Loof Helth er ansat som arkitekt, hvor hun skal arbejde med renovering. Siden uddannelsen på Arkitektskolen i Århus i 2001 har hun arbejdet som projektleder og bygherrerådgiver både inden for det private og det offentlige område.

Mick Verner Haar Jensen er ansat som bygningskonstruktør. Han skal arbejde med opgaver inden for vedligehold, renovering og ombygning af eksisterende byggeri. Han har for kort tid siden afsluttet sin uddannelse som bygningskonstruktør på Erhvervsakademiet Lillebælt.

Mette Kofoed-Sørensen er ansat som projektkoordinator med fokus på projekter inden for vedligehold, renovering og ombygning af eksisterende byggeri.

Eniro Danmark
Kim Velin, 46 år, er tiltrådt som Divisionschef for Field Sales i Eniro Danmark. Han kommer fra en stilling som salgschef B2B hos HoistLocatel og har tidligere haft ledende salgsstillinger hos DONG Energy, Comendo og TDC.

Progressive
Morten Olsen, 57 år, er ansat som Chief Technology Officer i Progressive. Han vil i jobbet få ansvaret for den teknologiske strategi- og forretningsudvikling i IT-virksomheden. Han har arbejdet i branchen siden 1981 og har senest været ansat som CIO i det tidligere DanNet.

BC Hospitality Group
Pernille Damm Nielsen, 40 år, er ansat som CFO i BC Hospitality Group. Hun har senest været CFO i Danmarks tredjestørste rengøringsselskab, Alliance+. Hun har en HD i økonomistyring.

Columbus
Ole Fritze tiltræder som Senior Vice President. Han kommer fra en stilling som COO hos EG. Han har tidligere besiddet poster som Senior Vice President for Services, Senior Vice President Global Operations og Executive Director i IBS Group.

Green Mobility
Thomas Hedegaard er ansat som administrerende direktør i, og medejer af, Green Mobility. Han kommer fra en stilling som kommerciel direktør i Arriva.

Freetrailer
Kine Wingsterne er ansat som kundeservicechef i Freetrailer. Han kommer fra en stilling hos Tryg og har derudover mange års erfaring med kundeservice og salg i servicesektoren.

Hotel LEGOLAND
Martin Aadal Nielsen er tiltrådt som director for Hotel LEGOLAND i Billund. Han tiltrådte i 2007 som marketingkoordinator, og har siden besat stillingen som både salgs- og senest marketingchef, men bliver nu øverste styrmand. Han er uddannet HD i afsætning og har yderligere en MBA fra Coventry University.