Business Navne

Denne uges Business Navne.

Foto: Niels Ahlmann Olesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Novo A/S
Bjarne Graven Larsen tiltræder 1. maj som CFO i Novo A/S. Han vil få til opgave at sikre og fortsætte den langsigtede værdivækst. Han har tidligere været CEO for FIH Erhvervsbank, fondsdirektør i ATP og Executive Vice President i Realkredit Danmark A/S. Han har også arbejdet som specialkonsulent i Danmarks Nationalbank og er fuldmægtig fra finansministeriet.

HOFOR A/S
Bjarne Korshøj, 57 år, tiltræder 4. maj som teknisk direktør i HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab. Han kommer fra en stilling som Vice President for termisk energiproduktion i COWI, og har bestridt en række direktørstillinger i Vattenfall-koncernen, hvor han frem til 2012 var adm. direktør for Vattenfall A/S Danmark. Han er uddannet civilingeniør fra DTU og har en HD i organisation.

DK Company A/S
Hans Maasbøl, 45 år, er tiltrådt som CEO for InWear, Part Two, Soaked in Luxury og Companys kæden i DK Company A/S. Han har tidligere været international salgschef for modebrandet Selected under Bestseller og kommer fra en stilling hos Royal Copenhagen A/S, hvor han har været ansvarlig for salg i Europa.

COWI
Jasper Kyndig er tiltrådt som regionsdirektør for region Midtjylland og kontoret i Aarhus hos COWI. Han har været i COWI siden 2003, henholdsvis som projektchef og senere afdelingschef. Han er uddannet civilingeniør og har en MBA fra Edinburgh Business School.

Operate
Kezia Museth er ansat som chefdesigner hos Operate. Hun kommer fra en stilling som Senior Art Director i Advice A/S.

Lagkagehuset
Jesper Friis er tiltrådt som adm. direktør i bagerbutikskæden Lagkagehuset. Han skal hjælpe med opbygningen af virksomheden i udlandet. Han har tidligere arbejdet for Danish Crown og Carlsberg og har i den forbindelse været udstationeret i flere europæiske lande. Han har stor erfaring med opbygningen af salgsorganisationer på consumer-området.

MediaCom
Ulrik Falkner Thagesen er udnævnt som CEO for MediaCom i Norden. Her vil han få ansvaret for alle MediaCom aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Han har været ansat i bureauet siden 2006.

Intego A/S
Bjarne Bøge Søndergaard er tiltrådt som afdelingsleder for Intego A/S’ projektafdeling, hvor han primært vil have fokus på vækst og udvikling i hele landet. Han kommer han fra en stilling som projektchef hos Royal Greenland.