Brian Munck Andersen

Brian Munck Andersen, ledelse, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

Fanebærer for Netcompany

Brian Munck Andersen er en »rising star«. Sådan lyder indstillingen fra partner og COO Claus Jørgensen fra Netcompany.

Selv er Brian Munck Andersen ikke et øjeblik i tvivl om, at han er firmaets mand. Han har faktisk også trådt sine første arbejdssko her som studentermedhjælper – dengang, hvor det ikke lige lå i kortene, at den unge IT-virksomhed ville være børsmoden i 2016, og at medarbejderskaren ville være tæt på de 800 ved årets udgang.

Et enkelt blik på Brian Munck Andersens CV er ifølge Claus Jørgensen nok til at overflødiggøre ord: Han har stået i spidsen for et af virksomhedens allerstørste projekter til et trecifret millionbeløb, og projektet er med Claus Jørgensens ord »naturligvis afleveret til tid og budget«.

»Det kræver en leder af en særlig støbning,« betoner han. Og på trods af at et sådant projekt kræver »hård hud og stålsat vilje«, har Brian Munck Andersen haft fokus på både sine egne medarbejdere og kundernes projektmedarbejdere. Hemmeligheden er ifølge Claus Jørgensen: IT-teknisk forståelse, forretningsfokus, kommunikative evner og empatiske ledertakter.

Selv kan Brian Munck Andersens sagtens forestille sig at blive i Netcompanys firmakultur, som han er begejstret for. og med de daglige faglige udfordringer, der udvikler ham.

Brian Munck Andersen

34 år, manager, Netcompany

2008: Civilingeniør, DTU

2008: Konsulent, Netcompany

2011: Seniorkonsulent, Netcompany

2013-: Manager, Netcompany