Borgens eneste kvindelige rådgiver

Talent 100: Sille-Beck Hansen, 32 år, særlig rådgiver, Erhvervsministeriet

Kategori: Kommunikation og Public Affairs

Sille-Beck Hansen er personlig rådgiver for erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) og den eneste kvindelige af sin slags på Christiansborg.

Det mener hendes tidligere chef hos Dansk Energi, Lars Aagaard, er tankevækkende.

»Det er en relativt rå verden, hun har bevæget sig ud i. Det er ikke for sjov, men rigtig sejt gået,« siger han.

Ifølge ham er Sille Beck-Hansen især dygtig til at læse de politiske spil, til at opbygge relationer, men hun er også god til at mene noget. Hun tør sige sin chef imod, og det nævnes af Lars Aagaard som en kæmpe kvalitet.

Hos Dansk Energi fungerede Sille Beck-Hansen som rådgiver for Lars Aagaard – et job, der minder om det, hun nu varetager for erhvervsministeren ifølge hende selv.

Sille Beck-Hansens analytiske evner og evnen til at rådgive her ud fra, er en af de vigtigste kompetencer at have som rådgiver, mener hun selv.

»Det vigtigste for mig i mit arbejde som rådgiver er at have et strategisk overblik, og vide hvordan og hvornår jeg skal klæde en minister eller topchef på, så de har fået den bedst mulige rådgivning,« siger hun.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.