B&O-mobil – den grimmeste nogensinde?

Bang & Olufsens højtprofilerede mobiltelefon Serene har vundet en tvivlsom pris. Telefonen er blevet kåret til en af verdens grimmeste af det amerikanske magasin PC World.

Foto: Bang & Olufsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Bang & Olufsen meddelte for nylig, at selskabet dropper mobiltelefoner som et forretningssegment. Og det er måske en ganske god beslutning.

I hvert fald er ”Serene”, B&Os højtprofilerede mobiltelefon, der blev lanceret i 2006 netop blevet kåret til en tvivlsom titel.

Under titlen ”Dirty Dozen Ugliest and Lamest Cell Phones”, som vel bedst oversættes med noget á la, ”De tolv grimmeste og mest platte mobiltelefoner” har det amerikanske magasin PC World set nærmere på ”Serene” og beskriver den som ”all beauty and no brains.”

Magasinet beskriver desuden telefonen som ”en telefon, der er bedre egnet til et moderne kunstmuseum end til din baglomme,” og langer kraftigt ud efter mobilen, der fortsat ligger i den øvre ende af prisskalaen med en stykpris omkring de 5000 kroner.

Det amerikanske magasin er især ved at gå til over at B&O placerede mobilens kamera på siden af telefonen, så hvis man vil følge med i, hvad der sker på skærmen, mens man fotograferer, skal man stå med siden til sit foto-offer.

Foruden B&O’s Serene er også Samsungs P300, Motorola ROKR E1 og Toshibas G450 på listen.