Bidrag med internationalt syn

Anders Hagh er tiltrådt som Group CFO hos Danske Supermarked. Han kommer fra en stilling som Group CFO i Toms Gruppen A/S. Han har tidligere været Senior Director hos Maersk Line og Director for Maersk China Shipping Co. Ltd. Han er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet, har en Talent Executive Training, IMD, fra Schweiz og er undervejs med MBA-studier hos University of Kansas, USA.

Anders Hagh Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

§Hvilke forventninger har du til dit nye job?

Jeg forventer at komme til at arbejde i en virksomhed, som er midt i en spændende og markant udvikling. Jeg ser frem til at blive en del af et stærkt ledelses-team i Dansk Supermarked med mange dygtige og internationale profiler. Kompetencerne i ledelses-teamet og hos de øvrige kollegaer har bestemt været en vigtig motivation for at sige ja til jobbet.

§Hvilke overvejelser har du gjort dig i forbindelse med dit skifte? Hvad bliver anderledes?

Det er et skifte til en markant større virksomhed og med større kompleksitet. Jeg har stor respekt for, at det vil kræve en markant indsats fra min side for at komme ind i detaljerne i så kompleks en virksomhed og i en ny industri.

§Hvad har været den røde tråd i din karriere?

Jeg har altid søgt jobs, hvor der kan gennemføres forandringer, og hvor jeg mener at kunne gøre en forskel og bidrage til udviklingen. Gerne med en international vinkel. Jeg trives godt i organisationer, der er i bevægelse, og hvor interessen for forbedringer konstant er til stede. Der skete store forandringer i mine ni år i A.P. Møller - Mærsk, og der er sket meget i Toms de sidste fire år.

§Hvad er din uddannelse, og hvordan ser du sammenhængen mellem din uddannelsesbaggrund og dit nye job?

Jeg er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet. Uddannelsen har givet en god, solid, teoretisk værktøjs-kasse, der har været nyttig i mange situationer tidligere, og som jeg helt sikkert også får glæde af i mit nye job.

§Hvad ser du selv som de største udfordringer i din nye stilling?

De ændrede ejerforhold stiller større krav til Dansk Supermarkeds evne til at generere cash-flow, og her er en vigtig opgave optimering af bl.a. arbejdskapitalen. Samtidig bliver udfordringen at holde et konstant pres på transformations-agendaen, så vi hele tiden udvikler os samtidig med stram fokus på de sædvanlige opgaver i finansafdelingen.