Bibi Larsen

Økonomi og Finans

Nordens største selskaber deler hemmeligheder med hende

Bibi Larsen rådgiver virksomheder som Nokia, Finnair og Telia i, hvordan de bedst muligt forvalter deres obligationer. Det kræver, at virksomhederne deler dybt fortrolige oplysninger og i sidste ende tror på, at Bibi Larsen kan finde frem til de rette finansielle løsninger. Oven i det skal alting foregå i fuld offentlighed, da der ofte er tale om børsnoterede selskaber, forklarer head of corporates and financial institutions i Nordea, Antti Saha.

»Det er Bibi, som vores største kunder i hele Norden helst vil gå til,« siger han.

Jobbet kræver således, at hun er enormt tillidsvækkende, hvilket ifølge Bibi Larsen selv fordrer, at hun udviser ærlighed.

»Jeg er ikke bange for at være uenig eller træde ud af en transaktion, jeg ikke kan stå inde for,« siger hun og beskriver desuden sig selv som resultatorienteret.

Hun har dyrket sport på konkurrenceniveau, og som 17-årig søgte hun et stipendium til at skifte gymnasietilværelsen i Vestjylland ud med United World College i Storbritannien. Sidenhen har hun arbejdet i finanssektoren i både London, Hong Kong og Etiopien.

»Jeg holder af at være personen, der sidder i midten af det hele og skal kunne forstå både kunde og investor – og indimellem agere i kaos.«

Bibi Larsen, 33 år, director, head of liability management, DCM, Nordea

2008: BA, economics and chinese, University of London, SOAS

2008: Global banking and markets, The Royal Bank of Scotland

2010: Consulting, Ex-Africa

2010: Dept capital markets, Nordea

2016-: Head of liability management, DCM, Nordea