Bettina Schjødt Larsen

Innovation og udvikling

Bettina SchjÔøΩdt Larsen - Talent 2017 innovation og udvikling Fold sammen
Læs mere

Hun skaber ­fremtidens bank

Fremtidens bank er digital, og 35-årige Bettina Schjødt Larsen har de seneste ti år været med til at transformere Danske Bank. Med titlen business lead har hun ansvaret for, at brugeroplevelsen er i top i den landskendte betalingsapp MobilePay, men hun har også været medskaber af digitale løsninger som en iPad-app til privatkunder, en Apple Watch-app og den seneste lancering fra Danske Bank, WeShare.

I en digital verden, hvor giganter som Google, Apple og Amazon ånder hende i nakken, motiveres Bettina Schjødt Larsen af et mål om at skabe branchens bedste digitale løsninger.

»MobilePay er en unik løsning, men vi kan ikke hvile på laurbærrene. Det er afgørende at give brugerne den helt rigtige oplevelse.«

Derfor skal der være højt til loftet, plads til ambitioner og en god portion mod, hvis Bettina Schjødt Larsen skal trives. Og det er der i Danske Bank, mener hun.

I 2016 blev hun håndplukket til Danske Banks talentprogram »Digital Disruption«, og det undrer ikke chefen for MobilePay Concepts, Bo Tolstrup Christensen:

»Bettina besidder en stor digital viden, et globalt mindset og en forståelse for kundernes perspektiv. Hun har en grundlæggende forståelse for den digitale disruption, som vil påvirke ikke bare Danske Bank, men hele samfundet.«

Bettina Schjødt Larsen 35 år, business lead, MobilePay

2007: Cand. scient. pol., Københavns Universitet

2007: Project manager, Danske Bank

2011: Product owner tablet bank, Danske Bank

2016: Med i talentprogrammet Digital Disruption, Danske Bank

2013-: Business lead, MobilePay