Arslan Nejadi

Arslan Nejadi, forretningsudvikling, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

»Han er da for ung til det her«

Arslan Nejadi har ansvaret for, at medicinalvirksomheden LEO Pharmas udviklingsprojekter overholder al kvalitetslovgivning. Han har for nylig overtaget sin afdeling, og trods en periode med en større organisationsændring er han med en evigt positiv tilgang kommet godt fra start, vurderer hans chef.

»Han er altid positiv og løsningsorienteret, og jeg har aldrig hørt ham sige, at noget ikke kan lade sig gøre. Han er altid klar til at tage en udfordring op,« siger Henriette Dahlgaard, der er director for R&D and Regions Quality i LEO Pharma.

Kombinationen af at være en del af sine medarbejderes udvikling og samtidig have fingrene nede i de daglige problemstillinger sætter Arlan Nejadi stor pris på. Men noget af det, der motiverer ham allermest, er at kunne overraske.

»Jeg er vant til at være blandt de yngste, og folk har ofte kigget på mig og tænkt, han er da for ung til det her. At modbevise alles forventninger og overraske positivt har drevet mig langt,« fortæller Arslan Nejadi.

Han har en åben tilgang til, hvor han er om fem-ti år, men i dag er han glad for lederrollen og muligheden for at sætte et aftryk på LEO Pharmas kvalitetsstyringssystem og sine medarbejders udvikling.

Arslan Nejadi

32 år, senior manager, CMC Development Quality, LEO Pharma

2012: Master of science in pharmacy, Københavns Universitet

2014-: HD, CBS.

2012: Quality professional, external suppliers quality, LEO Pharma

2012: Quality auditor, affiliates & external suppliers quality, LEO Pharma

2014: Associate manager, supply chain quality, LEO Pharma

2015-: Senior manager, CMC Development Quality, LEO Pharma