Anna tager over, hvor sundhedsvæsenet slipper

Talent 100: Anna Bogdanova, 35 år, iværksætter, De Uimodståelige

Foto: Anne Kring
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Anna Bogdanova følte som personlig træner ikke, at hun kunne løse kundernes dybere problemer.

Derfor startede hun i 2016 De Uimodståelige, hvor hun og hendes partner, Louise Berner, ville lave et årsforløb, der kunne tage over, hvor sundhedsvæsenet slap, og følge hver enkelt kvinde i mål.

Overvældende 700 kvinder tilmeldte sig, og pludselig måtte Anna Bogdanova ud at kapre fysioterapeuter, psykologer og sygeplejersker for at kunne følge med. I dag har virksomheden 26 ansatte og hjulpet over 7.000 kunder.

»Vi laver ikke noget magisk. Vi bliver ved, ser på hele mennesket og stiller alle ressourcer til rådighed,« forklarer hun.

Succesen skyldes ikke kun teamets evne til at bruge de forskellige faggruppers kompetencer, men også til konstant at tilegne sig ny viden, mener fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, som nominerede Anna Bogdanova til Talent 100:

»Hun går ikke af vejen for at ringe til en forsker, der har opdaget nyt, for at høre, hvad der kan virke, og derefter teste det af på sin målgruppe. Den dynamik er enormt inspirerende: Hun forholder sig til fakta, men forlanger, at der skal være en oplevet effekt. «

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her