Andreas Fabricius

Andreas Fabricius, iværksætter, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Grobund for succes

Alle går til frisøren.« Denne simple kendsgerning er grundlaget for Andreas Fabricius’ virksomhed Bapoon, frisørportalen, hvor skønhedshungrende kunder kan finde frisører og booke tider.

»Vi har et landsdækkende netværk med indtil videre 650 saloner tilknyttet. Lige nu er vi i gang med at udvide med kosmetik, massage, neglebehandling og lignende,« forklarer Andreas Fabricius.

Den 27-årige iværksætter er imidlertid ikke drevet af skønhedsidealer, men af internettet.

»Online-vinklen tænder mig. Jeg kan godt lide at tage noget offline og vende det på hovedet, så det skaber ekstra værdi. Det er, hvad vi nu gør med frisører.«

Det er ikke første gang, online-vinklen sætter gang i Andreas Fabricius’ virkelyst. Allerede som teenager startede han jobportalen Ungarbejde.dk, der rundede syv ansatte og 130.000 brugere, da virksomheden blev solgt.

Bestyrelsesformand og investor i Bapoon Frank Ludvigsen fremhæver iværksætterens evne til at gå forrest: »Han har masser af entusiasme og er god til at få folk med, fordi de kan se, han ikke gør det for pengenes skyld, men fordi han tror på det. Og så er han god til at kende sine begrænsninger, en anden vigtig egenskab som ikke alle iværksættere besidder.«

Andreas Fabricius

27 år, stifter, Bapoon

2008: Direktør, stifter, Ungarbejde.dk

2012-: Direktør, stifter, Bapoon

2016: Cand.merc.jur. Aarhus Handelshøjskole