Andreas Dencker Christiansen

Startups

Andreas Dencker Christiansen Talent 2017 startup Fold sammen
Læs mere

Matematik, psykologi og software

Med en blanding af matematik, psykologi og software har Andreas Dencker Christiansen og teamet bag Praice skabt en HR-platform til den digitale tidsalder. Hans virksomhed Praice tilbyder værktøjer til at forudsige ansøgeres performance i stillinger inden for salg og service.

»Ansøgeren eller medarbejderen får crowdsourcet sin personlighedsprofil gennem feedback fra eget netværk. Det giver langt flere og mere præcise datapunkter end en traditionel profil. Det er vores egen løsning udviklet fra bunden, som vi blandt andet har solgt til nogle af Danmarks største teleselskaber,« fortæller han.

Talentet har de rette forudsætninger med en fortid som dataanalytiker hos IBM samt en langvarig interesse for et holistisk liv.

»Lige siden jeg gik i gymnasiet, har jeg interesseret mig for psykologi og selv­udvikling. Den søgen har altid været en del af mig, og det er den stadig. Data er ikke meget værd, hvis du ikke forstår mennesker. Vi forstår begge dele,« siger han.

Andreas Dencker Christiansen forstår også at være iværksætter, siger bestyrelses­formanden for Praice, Christian Højfeldt:

»Han er visionær, men han er også vedholdende. Han tror på sig selv og sine folk med ægte passion i maven.«

Andreas Dencker Christiansen, 27 år, CEO & founder, Praice

2015: M.Sc., CBS

2010: Business analyst, IBM

2014-: CEO & founder, Praice