Alexandra hyret af medicinal-gigant

Danmarks tidligere prinsesse ser nu ud til at være på vej til at finde i hvert fald ét spor at arbejde videre ad inden for erhvervslivet.

Medicinalkoncernen Ferring Pharmaceuticals fra Schweiz har hyret grevinde Alexandra til at arbejde med socialt ansvar og etik i selskabets bestyrelse. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Medicinalkoncernen Ferring Pharmaceuticals fra Schweiz har hyret grevinde Alexandra til at arbejde med socialt ansvar og etik i selskabets bestyrelse.

Grevinde Alexandra af Frederiksborg er således udpeget til bestyrelsen med det sigte at arbejde med udviklingen af koncernens sociale ansvar, det såkaldte Corporate Social Responsibility (CSR), skriver dagbladet Børsen.

Formanden for Ferring, der er en globalt opererende virksomhed, Frederik Paulsen siger i en kommentar til, at valget faldet på Alexandra, at hendes erfaring vil have stor værdi for selskabet. Grevinden har erfaring inden for markedsføring og har også arbejdet som Protektor for Unicef Danmark og Dansk Blindesamfund, skriver avisen.