Advokat med stor menneskeforståelse

Talent 100: Michael Kjær Lauritsen, 34 år, advokat og partner, Nielsen Nørager

Foto: Pr-foto

​Kategori: Rådgivere

14 dage efter at Michael Kjær Lauritsen som nyuddannet jurist blev ansat hos Nielsen Nørager, var han med til at føre Danmarkshistoriens første gruppesøgsmål ved både landsretten og senere Højesteret. Siden har han specialiseret sig i konfliktløsning med fokus på forsikringsret, erstatningsret og entrepriseret.

Menneskeforståelse, diplomati og forventningsafstemning er den største del af hans arbejde, for de klienter, han repræsenterer, spænder bredt.

»Den ene dag bistår jeg et rederi som følge af et skibshavari, den anden dag rådgiver jeg et arkitektfirma, der er blevet sagsøgt pga. skader på en nybygget ejendom, og de sidste fem år har jeg bistået en række udenlandske forsikringsselskaber i en tvist om skader på en olieplatform. Den variation i min hverdag er jeg rigtig glad for,« siger han.

Eigil Lego Andersen, advokat og seniorpartner i Nielsen Nørager, mener, at Michael fortjener at blive anerkendt som et særligt talent.

»Han kombinerer stor juridisk dygtighed med fine menneskelige egenskaber og høj etik, og han er drevet af en stærk interesse for mennesker, erhverv og samfund,« siger han.

I 2019 blev Michael Kjær Lauritsen optaget som partner og indehaver i Nielsen Nørager i en alder af bare 34 år.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.