Accenture og Procter & Gamle

Golfspiller Tiger Woods (h), fodboldspiller Thierry Henry (m) og tennisspiller Roger Federer barberer sig på scenen under lanceringen af det nye Gillette champions program i Dubai 2007. Fold sammen
Læs mere
Foto: ASHRAF MOHAMMAD MOHAMMAD ALAMRA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

9. Accenture

Dette globale konsulentfirma arbejder med talenter inden for udvikling af lederskab og global mobilitet.

Tilbuddene inkluderer mentorordninger og lederskabskurser, som blandt andet bliver afholdt i selskabets Q Center i Chicago. Accenture har også uddannelsescentre i London og i Kuala Lumpur for at et globalt hold af medarbejdere løbende kan lære af hinanden.

De ansatte har sågar mulighed for at holde fri i perioder op til tre måneder for at forfølge personlige interesser. De ansatte ”føler at de konstant lærer, udvikler sig og vokser,” siger chief leadership officer Adrian Lajtha.

10. Procter & Gamble

P&G tror stærkt på at bygge op inde fra, og beviset er i toppen af organisationen. Fem medlemmer af direktionen – inklusiv topchefen Bob McDonald and flere af hans nærmeste rådgivere – startede på laveste niveau i selskabet i 70-erne.

Store talenter forlader sjældent selskabet – men flere af dem, der har søgt nye græsgange, har indtaget højtprofilerede jobs andre steder. Blandt dem er Meg Whitman, tidligere topchef i eBay, Jim McNerney, topchef i Boeing og Jeffrey Immelt topchef i GE.